Altazar napsal:
Ale pak to stojí zato, ten zvuk praskajících polínek v krbu, teplo a jak to dělá krásný světlo, je to nádhera.
ještě groček k tomu .......
Jojo taková je pohoda... Tak se mi chce nějak spát Už si to slyšel? Ježíšek spáchal sebevraždu, je to strašný...dárky letos nebudou
Sem nejlepší trenér na světě
Altazar napsal:
Ale pak to stojí zato, ten zvuk praskajících polínek v krbu, teplo a jak to dělá krásný světlo, je to nádhera.
jo tak to ti věřím
Chtěl sem ještě dodat že pěkně vyhřátá ženská by ktomu krbu taky bodla ale to by narušilo tu atmosféru
to určitě ne jinak gratuluju k lvl 5
Ajo, dík, konečně mám aqua Pokeball
to já budu mít za chvíli
Jj to máš hned, já letim si trochu pospat ať nejsem přeci jen zítra v robotě jak mrtvola, stačí že tak vypadám ještě abych se tak choval. Tak dobrou noc.
Sem nejlepší trenér na světě
Altazar napsal:
jo tak to ti věřím
Chtěl sem ještě dodat že pěkně vyhřátá ženská by ktomu krbu taky bodla ale to by narušilo tu atmosféru
to určitě ne jinak gratuluju k lvl 5
Ajo, dík, konečně mám aqua Pokeball
to já budu mít za chvíli
Jj to máš hned, já letim si trochu pospat ať nejsem přeci jen zítra v robotě jak mrtvola, stačí že tak vypadám ještě abych se tak choval. Tak dobrou noc.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.