Blatman napsal:
Roboryba by asi pro 13-14tiletý kamarády nebyla nejvhodnější dárek . Achjo vypadá to na hrnečky,svíčky a ponožky .
Tak to asi ne no, ale tak jim kup Ipody to taky teď docela frčí
Nějakej levnější napád by nebyl?
Pokud už začali kouřit, tak cigára
Nekouří,my sme slušňáci(i když jak se to vezme)
Takže podle tebe jsou kuřáci neslušní?!
V tom lepším smyslu ano. Nikdy jsem nechápal to jak si někdo může dobrovolně ničit zdraví a připadat si normální. Raději bych kouřil trávu než cigarety...
Blatman napsal:
Roboryba by asi pro 13-14tiletý kamarády nebyla nejvhodnější dárek . Achjo vypadá to na hrnečky,svíčky a ponožky .
Tak to asi ne no, ale tak jim kup Ipody to taky teď docela frčí
Nějakej levnější napád by nebyl?
Pokud už začali kouřit, tak cigára
Nekouří,my sme slušňáci(i když jak se to vezme)
Takže podle tebe jsou kuřáci neslušní?!
V tom lepším smyslu ano. Nikdy jsem nechápal to jak si někdo může dobrovolně ničit zdraví a připadat si normální. Raději bych kouřil trávu než cigarety...
No koukám, že co hlava to názor ... kouřil sem leta někdy krabičku denně, nebo i 4 krabičky za den, ale před rokem a půl sem přestal částečně ze zdravotních důvodů. protože mě to opravdu neprospívalo. Neodsuzuju lidi co kouřej, ale ty kašpary co nekouřej a dělaj z toho já nevím co i s jejich hysterickým požadováním zákazu kouření.
Ale to sme odbočili od tématu ...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Pokud sou to takový ty typy co rádi hrajou, ne každej je pařmen právě. Vidim to u sebe já hraju hodně ale třeba bratr toho to moc nebere.
Ale dárek je to fajn. A nebo nějaký cool oblečení
Sem nejlepší trenér na světě
Možná že je to fakt špatný když si ve 13-ti už zapálej ale zas je to lepší než aby někde kradly a nebo fetovali, to at si radši jednu zapálej. Ale jinak sem taky proti tomu aby děti kouřily. Ale už to tu bylo řečený že se máme držet tématu vánočních dárků Sem nejlepší trenér na světě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.