to mě se až moc líbilo tak jsem ho nosil ale jelikož sem hned po dohrání main questu šel hrát za assasina tak sem si ho taky moc neužil (ale kombinace toho armorka+ebon. štítu a meče to byl luxus)
ePSn napsal:
to mě se až moc líbilo tak jsem ho nosil ale jelikož sem hned po dohrání main questu šel hrát za assasina tak sem si ho taky moc neužil (ale kombinace toho armorka+ebon. štítu a meče to byl luxus)
já to hledal v návodu hlavní liniie aby si nemohl někdo myslet že ta socha tam už byla ... jinak já hrál a hraju vždy jen na lehký protože se mi líbí skleněný brnko a brnko temnýho bratrstva to deadrický mě nijak nevzrušovalo
neboj deadrický jsem nikdy nenosil (snad jen když jsem před těma X lety poprvý viděl deadru v oblivionu tak sem si řikal "hahaha nový brnění to musim mít" )
mě v oblivionu strašně chytnul ten poslední quest pro cech zlodějů (nebo takhle, nevim jestli byl poslední ale ty svitky ukrást, jak se muselo odemknout tim šípem atd- ) takže jsem měl taky potom lehký ale ve skyrimu jsem opět tvrdej imperial kluk s dragon heavy armorem a usekávám hlavy ebon. sekerou a v druhý ruce dragon shield ( a ještě jsem ani jednu hlavu neusek )
ePSn napsal:
neboj deadrický jsem nikdy nenosil (snad jen když jsem před těma X lety poprvý viděl deadru v oblivionu tak sem si řikal "hahaha nový brnění to musim mít" )
mě v oblivionu strašně chytnul ten poslední quest pro cech zlodějů (nebo takhle, nevim jestli byl poslední ale ty svitky ukrást, jak se muselo odemknout tim šípem atd- ) takže jsem měl taky potom lehký ale ve skyrimu jsem opět tvrdej imperial kluk s dragon heavy armorem a usekávám hlavy ebon. sekerou a v druhý ruce dragon shield ( a ještě jsem ani jednu hlavu neusek )
poslední quest u cechu zlodějů byl jak ti šedá káppě předal tu kápy takže to myslim bylo s tima svitkama ... jinak kal sem zrovna psal jinde ve skyrimu sem stejně jako v morrowindu a oblivionu Argonianská milá ještěrka co zcela mile a nenápadně ti palcátem rozdrtí hlavu s dobrovodem roztomiloučkých zničujícíh plamenů ve zbroji temnýho bratrstva
aha
já sem byl vždy ork,v morru,oblu a i ve skyrimu.sem takový tank s malým obouručním kladívkem a roztomilým ksichtíkem se zoubkama,který vám rozmázne hlavu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.