Altazar napsal:
Mopi je holka? Já myslel že tu sou jen chlapy teda až na Mortus u tý to nevim jistě.
Mopidu, Mortuus, Chell, PrincessLeya, Asiriel z Ponurvalu...
Nerevar napsal:
Altazar napsal:
Mopi je holka? Já myslel že tu sou jen chlapy teda až na Mortus u tý to nevim jistě.
Mopi, Chell, a Mortus, sou holky
U Lenerena si nejsem jistej
Ad Leneren: Akorát jsem sem chtěl hodit video s Lenerenem, který h ale smazal z YT ... škoda...
Jak vidíte sami, hRDLA píše:
Leneren prohrál sázku... měl celý týden psát gramaticky správně... vydrželo mu to 10 hodin
- ale trochu nás vochcal no (doufám, že sem to sem dal dřív než on)
EldeR napsal:
Vám jeblo s těma pokemonama ne ???? tohle mě příde už trošičku přehnaný. Když sem večír odcházel byla teprve 5 stránka. To je 9 stran nesmyslů jenom abyste si nahnali posty.
¨
A to jsem ještě zdůrazňoval, že legalizace spammingu se ruší
Mimochodem Ola všichni!
EldeR napsal:
Vám jeblo s těma pokemonama ne ???? tohle mě příde už trošičku přehnaný. Když sem večír odcházel byla teprve 5 stránka. To je 9 stran nesmyslů jenom abyste si nahnali posty.
¨
Mimochodem Ola všichni!
Ahoj Whirte, copak jsi mi včééra chtěl??
Vlastně ani nic, jen mi bylo líto, že jsem tě prošvihl
EldeR napsal:
¨
Mimochodem Ola všichni!
Ahoj Whirte, copak jsi mi včééra chtěl??
Vlastně ani nic, jen mi bylo líto, že jsem tě prošvihl
Tak to jooo...
Mě bylo líto, že jsem tu nebyl při zahájené nové konverzace, no... Neva, počkám si na další.
Whirt napsal:
Představ si, že já taky
Všichni mí vrstevníci používají Facebook...
Jsme na tom úplně stejně. Bohužel, FB mě svými smluvními podmínkami a teď ještě jejich zvolněním nějako přestává vyhovovat, protože opravdu nepotřebuju, aby o mě nějakej cápek v USA věděl vše... Tak proto bych rád nějako plynule přešel práv třebas na tento Google +, který se dostává do módy... Akorát si zakládám profil.
Whirt napsal:
Představ si, že já taky
Jsme na tom úplně stejně. Bohužel, FB mě svými smluvními podmínkami a teď ještě jejich zvolněním nějako přestává vyhovovat, protože opravdu nepotřebuju, aby o mě nějakej cápek v USA věděl vše... Tak proto bych rád nějako plynule přešel práv třebas na tento Google +, který se dostává do módy... Akorát si zakládám profil.
Jo hele, nechci nic řikat, ale jeslti chceš svobodu, tak spíš doporučuju ten facebook, protože ku***sky moc by ses divil, kolik si toho o tobě zapisuje Google+ Člověk takřka ztrácí cca 85% svojí svobody tim že používá Google Chrome a Google jako vyhledávač, natož Google+, Android v mobilu atd. Fakt už raději používej facebook, věř mi
Whirt napsal:
Představ si, že já taky
Jo hele, nechci nic řikat, ale jeslti chceš svobodu, tak spíš doporučuju ten facebook, protože ku***sky moc by ses divil, kolik si toho o tobě zapisuje Google+ Člověk takřka ztrácí cca 85% svojí svobody tim že používá Google Chrome a Google jako vyhledávač, natož Google+, Android v mobilu atd. Fakt už raději používej facebook, věř mi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.