Altazar napsal:
Mopi je holka? Já myslel že tu sou jen chlapy teda až na Mortus u tý to nevim jistě.
Mopi, Chell, a Mortus, sou holky
U Lenerena si nejsem jistej
leneren je zbabelec odišiel v polke konverzácie DDDDDDDDDDD
Jdu za svým psem.Je teď po operaci.
Jo a moje foto:
Nerovo foto:
Alespoň nemusim všechny přesvědčovat že NEJSEM ŽENA, JSEM MUŽ!! Můj sixpack se holt stydí, proto tak vypadám nó, lepší než nabuzněnej bodybuilder, zvláš´t když si řiká len ;DD
Aha tak Lenerena je babochlap, to se řadí do obou skupin Ale přestávám to tu stíhat, je tu někdo kdo by si chtěl psát jen semnou?
Sem nejlepší trenér na světě
Alespoň nemusim všechny přesvědčovat že NEJSEM ŽENA, JSEM MUŽ!! Můj sixpack se holt stydí, proto tak vypadám nó, lepší než nabuzněnej bodybuilder, zvláš´t když si řiká len ;DD[/quote]
Problém proti mě?
Alespoň nemusim všechny přesvědčovat že NEJSEM ŽENA, JSEM MUŽ!! Můj sixpack se holt stydí, proto tak vypadám nó, lepší než nabuzněnej bodybuilder, zvláš´t když si řiká len ;DD
Problém proti mě?[/quote]
JO! seš na můj vkus až moc zvláštní entita, jediná, která chápe kliku (pokud sis četl PM, chápeš -_- )
Altazar napsal:
Mopi je holka? Já myslel že tu sou jen chlapy teda až na Mortus u tý to nevim jistě.
Mopi, Chell, a Mortus, sou holky
U Lenerena si nejsem jistej
Moc vtipné.Rád fotogenicky dosvědším své pohlaví.
Lene prosím ušetři nás toho .. .to patří na jiný stránky
Vela vtipné hošánku
máš jediný štěstí že se osobně neznáme, protože za takovýhle označení bych se nejspíš uchýlil k násilí.
Lidově řečeno bych ti dal takovou, až by sis posral paty.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.