Zdravím lidičky. Mám nehoráznou chuť konečně dohrát Morrowind a chtěl bych vás tímto poprosit o tipy a triky, co by jste mi poradili do světa temných elfů. taky o FUNKČNÍ ČEŠTINU na Morrowind + Tribunal + Bloodmoon. Někdo mi tu posílal betaverzi cz a rozhodilo mi to celou hru. Radši bych něco od ostřílených hrdinů světa Morrowindu. :-)
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Tak češtinu si nedávej, páč mi s ní hra padala. A hodně. A co se týče hraní týhle fantastický hry, tak tě upozorňuju, že je to daleko striktnější na povolání a těžší než Skyrim. Vyber si dle libosti. Pokud možno, najdi si někde manuál k povolání, rasám a znamení, ať víš. A do začátku, jak udělat FAKT NADUPANEJ ZAČÁTEK (to umim ), tak to by bylo na dýl, ale každopádně ti dám radu co se týče obchodů: jdi do města Caldera -> a hledej šmudlo
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.