nagasadowcz napsal:
Dobré jitro, přátelé, přeju všem úspěšný den!
To se ještě uvidí, jak úspěšnej bude
Zatím moc ne, protože tady napadlo asi tak 5 cm sněhu a budu z něj muset ometat auto
Já ráno v polobotkách klouzal.. a klouzal... naštěstí jsem neupadl... Bydlím v centru města, v té historické části a v devět hodin ráno nebylo prometeno, ani posypáno, no sranda. Fakt mě s timhle štvou...
Mike napsal:
Já ráno v polobotkách klouzal.. a klouzal... naštěstí jsem neupadl... Bydlím v centru města, v té historické části a v devět hodin ráno nebylo prometeno, ani posypáno, no sranda. Fakt mě s timhle štvou...
no u nás taky čekaj, jestli to roztaje
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike napsal:
no u nás taky čekaj, jestli to roztaje
Jako jo no... ale víš co mě zaráží, že vlastně centrum města není posypáno v devět hodin ráno... a tady sněží od soboty... Neřeknu, kdyby to bylo okrajové sídliště, ale prostě centrum... no, vztekal jsem se ráno. Jen na biskupském náměstí bylo kompletně zameteno a posypáno již v šest hodin...
Mike napsal:
Jako jo no... ale víš co mě zaráží, že vlastně centrum města není posypáno v devět hodin ráno... a tady sněží od soboty... Neřeknu, kdyby to bylo okrajové sídliště, ale prostě centrum... no, vztekal jsem se ráno. Jen na biskupském náměstí bylo kompletně zameteno a posypáno již v šest hodin...
Asi to přišlo neočekávaně .... jako ostatně vždycky. Tady se začali první uklízeči podle všeho vyskytovat až kolem 9 - 10 hodiny.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
nagasadowcz napsal:
Zatím moc ne, protože tady napadlo asi tak 5 cm sněhu a budu z něj muset ometat auto
nagasadowcz napsal:
Cos čekal? Jsou překvapení, že v prosinci sněží.
Jináč nazdar!
Nazdár Diégo, no viď, oni by hledali sníh možná tak v srpnu, ale v prosinci? Nee...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.