Nedávno jsem začal sledovat tenhle šílený seriál, který u nás zjevně není tak populární a nejspíš málokdo ho zná. Každopádně se mě tahle odreagovačka zalíbila natolik, že jsem si řekl, že bych mohl udělat titulky - k internetu jsem totiž nesehnal ani anglické, ani české...
Je to trochu infantilní a tvůrci asi musí něco brát, ale jestli výsledkem je něco takového, tak jim to schvaluju
Napadlo mě, že by se mnohým z vás mohl taky zamlouvat, tak se budu snažit titulky dělat v co nejkratších intervalech - seriál má sice průměrně 11min na díl, ale textu je tam neuvěřitelně.
Prozatím jsem přeložil pilotní díl, který můžete stáhnout na uloz.to (jmenuje se Adventure time - 000 - Pilot.avi) a titulky snad brzy potvrdí na titulky.com...
Každopádně jsem první díl nahrál i na youtube, takže nemusíte stahovat (i když třeba takové hodnocení na titulky.com by bodlo ) (PS.: Fakt netuším, proč se to tam nahrálo dvojitě...) http://www.youtub...GJs4nYNgM#!
Upravil/a Whirt dne 09.12.2012 21:34
Youtube občas takhle blbne. Neřešte to. Takhle už jsem pár videí viděl. Zajímavé je, že všechna měla druhou (opakující se) část taky bez zvuku. Asi nějaká chyba serveru při zpracování videa.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak jsem si dneska na nějakou dobu sedl na ten druhý díl, abych se odreagoval (rozhodně dělat titulky je větší odreagovačka, než se učit )...
Ale bude ještě nějakou dobu trvat, než se to nahraje na YouTube...
Tak zde je druhý díl: http://www.youtub...JLk5ZJn9tA
Snad mi titulky za nějakou dobu potvrdí i na titulky.com
Prozatím to bude na youtube, pokud si neusmyslí mi to blokovat
Hledá se schopný webotvůrce
Áno, Whirt pokračuje v titulkování, ale šiknul by se někdo kdo založí web s ňákou levnou (zadarmo ) doménou
Případní zájemci ať se hlásí tady
No, osobně si nemyslím, že jsou potřeba autorská práva na vytvoření fanouškovského webu, jenž by nabízel titulky ke stažení.
Když se zakládal skyrim.4fan, tak se taky nežádalo o autorská práva. Tady jde jenom o to vytvořit web, který bude hostovaný zadarmo a takový problém to zase není, pokud nepřekročíte limit, který hostující server podává. (4fan nabízí myslím endora zadarmo, takže by mohla adresa vypadat třeba at.4fan.cz)
Whirt napsal:
No, osobně si nemyslím, že jsou potřeba autorská práva na vytvoření fanouškovského webu, jenž by nabízel titulky ke stažení.
Když se zakládal skyrim.4fan, tak se taky nežádalo o autorská práva. Tady jde jenom o to vytvořit web, který bude hostovaný zadarmo a takový problém to zase není, pokud nepřekročíte limit, který hostující server podává. (4fan nabízí myslím endora zadarmo, takže by mohla adresa vypadat třeba at.4fan.cz)
Já myslim na YT
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.