Ahoj, prosímvás mám problem s jedním Questem. Jak už praví "Nadpis Příspěvku". Nevím Jestli Mám Zabít "Kematu" (válečník z Hammerfell) nebo Vydat "Saadia" (prý zradila Clan nebo co) Otázka zní! ? Co když zabiji Kematu !? Budu moct chodit to Hammerfell? Nebo Budou proti mě ? Jistě Saadia bude šťastná ALE je tu to ALE A co když Vydám Saadii !? Budu mít + v Hammerfell ? nebo by se nic jako nestalo ? Sklamu ženu ? Kde je čest ? Kde je spravedlnost to mě zajímá děkuji.. (čekám na odpověď co nejdříve :-) ILIDIENES)
Já jí vždy vydám. Do Hammerfellu se ve hře jménem Skyrim asi nepodíváš, nemyslíš? Při takové úkolu ti rozhodnutí nic nezmění, stačí si zvolit co je pro tebe lepší.
Já jsem jim řekl že jim ji předám, ale když tam čekal ten jejich velitel a dovedl jsem mu ji, tak jsem ho zradil a samotného ho zabil.. Je to jeden život za cenu druhého. Ale nevím kde je spravedlnost ona byla zrádkyně.. přesto jsem ji dal druhou šanci. A proti tobě nikdo nebude, když ho zabiješ.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Já jsem jim řekl že jim ji předám, ale když tam čekal ten jejich velitel a dovedl jsem mu ji, tak jsem ho zradil a samotného ho zabil.. Je to jeden život za cenu druhého. Ale nevím kde je spravedlnost ona byla zrádkyně.. přesto jsem ji dal druhou šanci. A proti tobě nikdo nebude, když ho zabiješ.
Oni ji zabít nechtějí, chtějí ji dovést před spravedlivý soud a navíc ona VYDALA MĚSTO THALMORU!
Spravedlivý soud znamená setnout hlavu.. Slíbili že se ji nic nestane při cestě tam, ale pak by ji stejně zabili.
No to že vydala město thalmoru jsem nevěděl.. už si to nepamatuju( já hraju pouze s jednou postavou), ale za tohle si pro ni dojdu.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Oni ji zabít nechtějí, chtějí ji dovést před spravedlivý soud a navíc ona VYDALA MĚSTO THALMORU!
PŘESNĚ!
Proto jim ji vždycky vydám, a pak ji úkladně ZABIJI! Ať si říkají co chtějí, já si spravedlnost hájím po svém.
P.S.: Ale napoprvé mně dostala ta její hláška: "Zapůsobili na tvou čest? Ješitnost? ... Nebo na nižší pudy?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nevim proč,ale já Kematua vždycky sejmu ohnivou koulí a ani s ním nekecám.Takže ona vydala město thalmoru?Příště ji zabiju
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.