Mopidu napsal:
Já mám vousy ráda, teda ne ty svoje ale docela se mi i líbí (asi za to může změ táta, oba dědové, strejda a ostatní chlapi z rodiny vousy máj )
Otec vousy má - bradku a knír, dědové ne.... a ani já ne.
Už vím! Chci mít na vodítku Gluma a bavit se při tom s Gandalfem Nebo se s ním nemusím bavit, ale hlavně ať tam je Nějak vtipně S tím si ty zrovna poradíš
Mopidu napsal:
Já mám vousy ráda, teda ne ty svoje ale docela se mi i líbí (asi za to může změ táta, oba dědové, strejda a ostatní chlapi z rodiny vousy máj )
Otec vousy má - bradku a knír, dědové ne.... a ani já ne.
U nás je to tak, že se neholíme akorát já s bráchou a jeden strýc, jinak všichni. A děda nosil knír, když ještě žil. A bradka je super...občas si ji nechám narůst a pak mě hrozně baví se za ni jakoby tahat
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jáj, dostal jsem se v lvl 18 do pasti
Na to nemám náladu, jdu hrát něco jinýho XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak zaprvé... WOW!
A zadruhé... Gratulace k 1000. příspěvku...
Nějakých sto let mají určitě, ale nejspíš budou nadále sloužit jako dekorace, protože to zase taková vzácnost určitě nebude... Jinak jestli tu někdo sbírá známky, pohlednice apd. tak toho mám taky dost.. Já to nikdy sám nesbíral, ale vždy se to ke mě nějak dostalo
No tisícovka to už je pár příspěvků, dík. teď sice 1001 ale pořád je to pěkné číslo.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.