Musíš jít do místnosti pod kovárnou, ale ještě před tim tě má jejich kovář poprosit jestli bys nepřines poslední úlomek tý sekery z Kodlakovýho pokoje.
tady mi píší že se mám postavit na místo ale nevím kam že mám počkat až skončí obřad že za mnou přijde kovář adonesu mu posl.část úlomků nikdo nejde a stojím tan celý den a nic
no označené to máš tou questovou značkou...máš aktívny quest v denníku?? zapneš ho klávesou J a vybereš si tam quest, ktorý chceš aby ti ukazoval značky
JÁ JSEM NA POHŘBU STOJÍM MEZI VILKASEM A BRILLEM JESTLI JE TO TO MÍSTO KDE MÁM STÁT TAK SE NIC NEDĚJE TO OSTATNÍ ZNÁM A KOMPAS TEN NEPOTŘEBUJI STOJÍM TAM A ÚKOL MÁM ZADANÝ ZŮČASTNI SE POHŘBU KODLAKA.
našiel som takú vec, že skús na jedného z nich zaútočiť a keď oni zaútočia na teba schovaj zbraň...ak prestanú, skús s nimi komunikovať a ak neprestanú útočiť, loadni a skús znova
Já si pamatuji, že jsem tuším kovář oslovila sama a on mě požádal, abych zašla pro úlomky do Kodlakovy ložnice. "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.