Zdravím.
Omlouvám se, že začínám svoji aktivitu zde na foru právě otázkou. Hodlám se účastnit i diskuzí, ale nyní bych od vás potřebovala malou pomoc - radu.
Nevím, jestli se tento příběh počítá jako spoiler, ale raději text označím, abych nikomu nic nezkazila. Ten, kdo Helgi ještě nepotkal, nebude vědět, o co a o koho jde, ale ten kdo ano, mi možná pomůže
Možná že tam ta šipečka má být, ale bohužel se u mě neobjevila. Myslím, že už se mi to jednou stalo Děkuji ti vám mockrát. Obou. Určitě se tam podívám!
Upravil/a PrincessLeia dne 16.11.2012 00:02
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Já jsem zašla za jarlem - ženská - a ona mi řekla,že se holčička ráda hrala na schovávanou,že ji najdu u hřbitova.Jak mi to řekla,okamžitě mi naskočila šipka k té rakvy.Jo a bacha,bude tam boj!
Děkuji Vám všem. Helgi jsem chudinku našla. Kéž její duše odpočívá v pokoji. Nyní se budu vydávat na tu výpravu - hon na Mistra upíra "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
To byl úžasný Morthalský quest. Ta víska má neuvěřitelnou atmosféru. Hrozně mě mrzí, že se tam nedá koupit dům, tam se mi strašně líbí. Přeju příjemnou zábavu.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Díky moc. Je tam těch questů víc? Tohle je v Morthalu můj první A když už jsme u těch domů, mohu se lehce OT zeptat, kde všude se dají domy koupit? Vím o Bílém průsmyku a Riftenu. To je zatím vše (pokud nepočítám pokoj na Lenohradské univerzitě)."I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.