Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Lovím ich sám , doteraz som ich lovil na apretice, mam lvl 25 a mam dračie brnenie dve jednoručne zbrane, dnes som prepol na expert a je to už o niečom inom .
Ja mám zatiaľ odohratých len nejakých 11 hodín. 7 level a okrem toho prvého draka z hlavného questu pri Western Watchtower pri Whiterun-e som zabil ešte jedného ľadového tiež na tej tundre, lenže na mňa útočili ešte aj dvaja Gianti. Tak som utiekol do tej veže a zabil Giantov zvnútra, pretože sú príliš veľký a nemôžu prejsť cež ten otvor inak DVD o tvorbe som ešte nepozeral, ale ten Artbook je neskutočný! a socha Alduina mi pekne spestruje hranie a hecuje ma do zabíjania ďalších drakov, kedže ešte len začínam s týmto cnostným koníčkom!
Hadrabant napsal:
Zatim 23 draku, nijak je nevyhledavam protoze vetisnou potkavam krvave draky maji tuhy korinek, nicmene jsem bez spolecniku ale s deadrickou zbroji na mojem 35lvl vetsinou uz potky nepotrebuju (obtiznost mistr)
Ze všech tvých příspěvků mám pocit, jako by jsi ani nespal, jak jsi do Skyrimu zabraný
v patek sem zacal asi ve 13 hodin doopravdy hrat a steam mi dneska ukazuje ze mam na konte 43 hodin ale jelikoz hraju uz od morrowindu a miluju RPG tak clovek uz zna vicemene ty systemy jak fungujou tak se je nepotrebuju ucit tak dlouho ale staci hodka a pak si clovek plne uziva hry
to mi povidej, ja za celej vikend naspal tak 10 hodin, jak me to chytlo...asi tak jako kazdy elder scrolls
Jak teda mám aktivovat nový řev, který nemám ještě funkční, mám dvě dračí duše a když kliknu na řev, tak mi to píše, že jsou potřeba duše..hraju na xboxu, poraďte prosím
Já 4 nebo 5 a 6 mi uletěl ale já preferuji čistě duel s drakem,nemám rád když mi do toho někdo leze.
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Kasha napsal:
Jak teda mám aktivovat nový řev, který nemám ještě funkční, mám dvě dračí duše a když kliknu na řev, tak mi to píše, že jsou potřeba duše..hraju na xboxu, poraďte prosím
Nevím jak je to na xBoxu, ale měl by jsi ho aktivovat klávesou, kterou vyhazuješ věci z inventáře...
Jo aha, tak to jsem nezkoušel, jen jsem na něj klikal jako při vyběru například kouzla, potvrzovacím tlačítkem. Tak snad to půjde A nevíte jestli se dá taky zařvat, když absorbujete dračí duši, jako to bylo ve videu, jak křičel Dovakhiin
Nedá a mrzí mě to... :/
Ale uplatit dračí duši... to máš napsané dole jakym tlačítkem se to dělá
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
Někde zhruba vlevo dole by to mělo být...
1 duše = 1 slovo
Takže 3 duše na celý pokřik
Upravil/a Honzas4400 dne 14.11.2011 23:25
Jasný, takže to chápu dobře dík a například druhá a třetí slova u řevu se budu moct učit až od určitě chvíle, nebo je také musim najít? nejspíš asi najít co?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.