nagasadowcz napsal:
Tak když to nečekal, tak rarach by to snad být neměl. A imp není tak zajímavý jako útesový létavec, takže tak. B - útesový létavec!
Asi jsem se špatně vyjádřil, ale on nečekal, že se z vejce začne hned něco klubat, ale sám ještě neví co...
nagasadowcz napsal:
Tak když to nečekal, tak rarach by to snad být neměl. A imp není tak zajímavý jako útesový létavec, takže tak. B - útesový létavec!
Asi jsem se špatně vyjádřil, ale on nečekal, že se z vejce začne hned něco klubat, ale sám ještě neví co...
Ale to je fuk....
No, i tak bych dal létavce. Je to nejvíc cool
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nevím co je to Imp vypadá na inteligentní, ale nepřátelskou bytost. Rarach je zase nějakej Troll skříženej s tím skřetem z Pottera a psem mi připadá.
A nevím proč by ho ten Rarach posílal za nějamy létavcem, když to jsou nějací nemyslící bytosti a jeden ho zabil..
Takže nejsrozumitelnější je, kdyby ho poslal za svím dítětem. Takže jsem pro toho malého trolla , teda Raracha A ale ten okřídlený elf vypadá taky zajímavě, takže si myslím, že to stejně zase prohraju..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mno, díky té nepříjemnosti, která se na webu včera udála (z nějakého mně dosud neznámého důvodu se smazaly včerejší komentáře...) musím připomenout, že jsem vás včera poprosil, zda-li byste mi nepomohli vymyslet jméno pro raráška...
Zaznamenal jsem, že odpověděl Leneren s nápadem "zelený strašidýlko", načež jsem mu vysvětlil, že se mi to jméno nezdá, protože je dlouhý a rarášek není zelený....
Pak se ozval EldeR s nápadem "Prcek"...
Nevím, jestli pak ještě někdo něco nepsal, takže se omlouvám....
Posílejte svoje návrhy na jméno raracha, díky!
Upravil/a Ligos dne 05.10.2012 10:25
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.