leneren napsal:
Hele prodává se vůbec v čr arena? Myslím třeba na dvd nějáká sběratelská edice nebo něco podobného
Vůbec, v podstatě se neprodává nikde po celém světě, pouze bazarově. Ale občas jsem na amazonu zahlédl Arenu jako zboží "New"...
EldeR napsal:
V tomhle je moje fantazie značně omezená tím, že me kdysi pří práci s autogenem kulička roztavenýho kovu skočila za krk, projela po zádech a připekla se mezi půlkama, na což nemám zrovna příjemnou vzpomínku.
Anebo si to díky tomu dovedu představit?? ...... Těžko říct
P.S. používal jsem veškerý předepsaný ochranné pomůcky a pracovní oděv.
Tak to jde popsat jediným slovem. "Ouch!"
PS.: Tak jsem se stavil na soustředění, ty mě zneužili na jednu "tančení formaci", kdy si na záda musím hodit holku a zase mě odkoply na ulici
Chudáku ty (nebo chudák holka? Ňák se nemůžu rozhodnout )
Nový vylepšený výrobek Whirt
-tanečník na jedno použití
-nyní i unese víc
-neodmlouvá
Neváhejte a již nyní si pořiďte svého Whirta jen za 99.99! (dodávka platí jen do jednoho kilometru)
Mopidu napsal:
Nový vylepšený výrobek Whirt
-tanečník na jedno použití
-nyní i unese víc
-neodmlouvá
Neváhejte a již nyní si pořiďte svého Whirta jen za 99.99! (dodávka platí jen do jednoho kilometru)
Pardon, musela jsem to napsat
Na to se prostě nedá nic říct
Už existuje tolik mých alter-eg že existuje na iWhirt aplikace iDance
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.