scorpioncz napsal:
jo a BadWolfe , stáhni si do Mass Effect 3 ty rozšíření ( Resurgence , Rebellion , Earth - což je Extedned Cut - a nějaký ty aktualizace ) , všechny můžeš najít v menu - stahovatelný obsah - taky tam je From Ashes , což je živej Prothean , ale to už je placený takže to nemám
Jo, já uvidím. Ale stejně, k Mass Effectu 3 se dostanu až dohraju 1 a 2. Maximálně si zahraju ten multiplayer.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Já ale furt nemůžu z tohohle:
"He could be you, he could be me, he could even be.." BANG
nebo z Duka
"What did you waiting for? Christmas?"
Kolik stojí to Team fortress?
JE TO ZDARMA, FREE TO PLAY!
(právě proto si to můžu dovolit )
Je to masivně multiplayerová hra, FPS. Ale radši si to nestahuj, je to strašně návykový!
Jo, a jede to přes Steam.
No tak to hrát nebudu, já steam nemám
Ale Steam účet si klidně můžeš udělat a Steam stáhnout...
ňák ani nemám potřebu steam mít. Co chci to stáhnu a když se mi to líbí tak koupím. Ani bych steam k ničemu nepoužila, nikdo mi nikdy za Boha nepůjčí kreditku
Jo, věděli jste, že pokud máte hru od EA Classics a v instalačním klíči máte " je to ve skutečnosti T? Debilové...
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
scorpioncz napsal:
jo a BadWolfe , stáhni si do Mass Effect 3 ty rozšíření ( Resurgence , Rebellion , Earth - což je Extedned Cut - a nějaký ty aktualizace ) , všechny můžeš najít v menu - stahovatelný obsah - taky tam je From Ashes , což je živej Prothean , ale to už je placený takže to nemám
Jo, já uvidím. Ale stejně, k Mass Effectu 3 se dostanu až dohraju 1 a 2. Maximálně si zahraju ten multiplayer.
no to je taky rozšíření do multiplayeru ( teda většina ) a přidává to i pár misí do singlu
Mopidu napsal:
Já ale furt nemůžu z tohohle:
"He could be you, he could be me, he could even be.." BANG
nebo z Duka
"What did you waiting for? Christmas?"
Kolik stojí to Team fortress?
JE TO ZDARMA, FREE TO PLAY!
(právě proto si to můžu dovolit )
Je to masivně multiplayerová hra, FPS. Ale radši si to nestahuj, je to strašně návykový!
Jo, a jede to přes Steam.
No tak to hrát nebudu, já steam nemám
Ale Steam účet si klidně můžeš udělat a Steam stáhnout...
ňák ani nemám potřebu steam mít. Co chci to stáhnu a když se mi to líbí tak koupím. Ani bych steam k ničemu nepoužila, nikdo mi nikdy za Boha nepůjčí kreditku
Já EA nesnáším - oni si vždycky koupí menší ale dobrá studia, vyždímají z nich dobré tituly, ale pak je zničí. Jako teď s BioWare.
P.S.: Tady to někdo dokonce nakreslil:
voni chtěj zničit Bioware ??!! to je jedno z mých nejoblíbenějších studií
Jsi slepej? Oni ho už v podstatě zničili - to k čemu je donutili u konce Mass Effect 3 (ano, bohužel mám spoilery) to dokazuje, a teď je jen otázka času kdy už bude definitivně po BioWare...
Ach. Taky mám rád BioWare. A teď už víte, proč nesnáším Electronic Arts.
Zbylo mi už jenom Valve...
sorry asi jsem slepej dyť to jen upravili nebo co myslíš ? a taky chci dragon age 3 - chci vědět jak dopadne ( nebo může dopadnout ) válka ( kdo s kým říkat nebudu - těm co to nehráli )
scorpioncz napsal:
sorry asi jsem slepej dyť to jen upravili nebo co myslíš ? a taky chci dragon age 3 - chci vědět jak dopadne ( nebo může dopadnout ) válka ( kdo s kým říkat nebudu - těm co to nehráli )
Hmm... Dragon Age je dobrý příklad. Já jsem to sice nehrál, ale je vidět, že zatímco první Dragon Age je klasické RPG od BioWare, 2 je pod nátlakem EA poměrně jiná... a mně by asi už nebavila... ale přesně nevím, mno.
Ještě že s Valve se tohle nestane, protože to je velké studio a konkurence EA. A sakra dobrá konkurence. Nevím o hře od Valve která by byla špatná, průměrná, nebo "jen" dobrá... (Jinak Mop, Team Fortress 2 je od Valve, a Portal taky. A od Valve je i Steam )
scorpioncz napsal:
Hmm... Dragon Age je dobrý příklad. Já jsem to sice nehrál, ale je vidět, že zatímco první Dragon Age je klasické RPG od BioWare, 2 je pod nátlakem EA poměrně jiná... a mně by asi už nebavila... ale přesně nevím, mno.
Ještě že s Valve se tohle nestane, protože to je velké studio a konkurence EA. A sakra dobrá konkurence. Nevím o hře od Valve která by byla špatná, průměrná, nebo "jen" dobrá... (Jinak Mop, Team Fortress 2 je od Valve, a Portal taky. A od Valve je i Steam )
taky pravda ta dvojka byla uzavřená v jednom městě a pořád se tam opakovali lokace
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.