Možná bych nějaký ten článek o božstvu nebo historii napsal (ono se to vlastně propojuje ), asi bych ti to poslal v úterý, nebo v pondělí, uvidí se, jak budu mít čas...
ok budu jen rád Popř. kdyby se vám nááhodou chtělo, můžete si vybrat jakoukoli jinou nedoplněnou rubriku v pravém menu .. já to budu průběžně doplňovat
To byl naivní nápad psát clanek , asi te radsi vezmu za slovo s pravym horním menu. Ten trapnej clanek ti poslu, kdyz uz ho mam (treba neco z toho vyuzijes) a hned ti poslu branu Oblivionu do Fan works...zrovna jsem jí dodělala
-----------------------------------------------
Tak nevím, kde se tady posle clanek, a nejsem si ani 100% jistá, jestli se mi odeslal obrázek (protoze se mi stránka rada casto odlogovává)... ... poraď někdo...
Upravil/a MortuusDominus dne 08.02.2011 03:42
Tak to vypadá, že ti ten článek na bohy dneska nepošlu (řekl sem si že devítka a základní údaje nebudou stačit, tak se teď piplu s asi 60 bohy ) uvidíme, snad ti to do konce pracovního týdne pošlu ...
PS.: Když já si něco usmyslím, tak se nepustím
Upravil/a Whirt dne 08.02.2011 18:41
K tomu článku... vypadá to na neurčito - zatím článek na bohy tu je, sice stručnej, ale myslím že to všem (prozatím) stačí.
Ale to, že sem nenapsal článek, neznamená, že jsem nic nedělal. Pošlu ti správu s odkazem na ulož.to
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.