Co tady udělat něco jako soutěž v psaní povídek? Každej soutěžící by napsal povídku na jedno téma a pak by se hlasovalo o vítězi. Funguje to i na jiných fan stránkách a myslím, že by to mohlo být fajn. Co myslíte?
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Já bych si to představoval takhle : Každej, kdo by měl nápad by napsal téma a pak by se vybraly tři s nejlepším ohlasem, ze kterých by si každý soutěžící vybral jedno. Nechal bych tak 2 týdny na napsání. Hlasovalo by se třeba týden. Co vy na to?
Zítra na týden odjíždím takže by se toho zatim mohl ujmout někdo jinej, ale počkejte na mě se začátkem nebo poznáte hněv medvídka Pů!!!!
Já sem taky pro, aby se toho ujal nějaký moderator, páč já sem děsně líná osoba . A taky bych to odložil a nechal čas na psaní i třeba přes celý prázdniny.
Tak jako, klidně to vezmu do svých rukou, ale nevím jestli je to nejlepší nápad..
Potřeboval bych, aby mi byly dány naprosto jasné instrukce, co a jak a podobně. Takže jako stačí říct a já to udělám, ale potřebuju vědět podrobnosti .
BTW: pokud se toho chce ujmout jiný mod, nebo jiný člen, tak si klidně řekněte, jen se nabízím .
Upravil/a Mahoney dne 08.07.2013 01:41
Ligos: s tim časem sem to myslel tak, že jak sou prázdniny, tak lidi většinou nejsou doma a nemaj internet. Samozřejmě kdyby to bylo v průběhu roku tak bych na samotný psaní dal tak 1-2 týdny. Ale je pravda, že celý prázdniny jsou asi moc .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.