Původně sice celá moje šílená osobnost chtěla hlasovat pro Sheogoratha, ale potom jsem se zamyslel a řekl si, že s Rendaxem by to bylo zajímavý. Já bych dost uvítal, kdyby tam narazili na Rendaxe a ke konci by se tam objevil na Sheogorath a otázka by byla co jim řekne, nebo co po nich bude chtít.
Upravil/a Kkolombo dne 17.08.2012 00:23
Kkolombo napsal:
Původně sice celá moje šílená osobnost chtěla hlasovat pro Sheogoratha, ale potom jsem se zamyslel a řekl si, že s Rendaxem by to bylo zajímavý. Já bych dost uvítal, kdyby tam narazili na Rendaxe a ke konci by se tam objevil na Sheogorath a otázka by byla co jim řekne, nebo co po nich bude chtít.
Ahoj!
Přátelé, jelikož mám dnes spoustu práce (grilování, pivo a tak... ), tak se hlasování prodlužuje na dobu neurčitou.
(Nejspíš do zítřka kolem poledne)
Třeba se ještě někdo přidá, čím více lidí, tím lépe!
Takže kdo nehlasoval, stále může!
EDIT: Zatím je stav následující:
Pro čaroděje Rendaxe hlasovalo 5 lidí.
Pro Sheogoratha jsou zatím 3 lidé.
Pro arcimága Ledohradské univerzity není zatím nikdo.
Upravil/a Ligos dne 17.08.2012 18:31
To se lidi nenaučí podívat se na první příspěvek v tématu aby pochopili o čem téma je? Proč musí zbytečně spamovat? Podívej se na první stránku na první příspěvek a pochopíš!
leneren napsal:
tak já stahuju hlas sheovi od sebe a dávám rendyho...
Není potřeba nic stahovat! Je tu několik možností: 1) Buď ještě někdo bude hlasovat, 2) Dopadne to tak, jak nastínili EldeR s Norbi, 3) Výjímečně se zapojím do hlasování a dám někomu hlas
EDIT: Trváš tedy na tom??
Upravil/a Ligos dne 18.08.2012 12:44
leneren napsal:
tak já stahuju hlas sheovi od sebe a dávám rendyho...
Není potřeba nic stahovat! Je tu několik možností: 1) Buď ještě někdo bude hlasovat, 2) Dopadne to tak, jak nastínili EldeR s Norbi, 3) Výjímečně se zapojím do hlasování a dám někomu hlas
Díky Lenerenovu "přeběhlictví" zvítězil Rendax nad Sheogorathem 6:4 (pro arcimága nebyl nikdo)
Přátelé, neslibuji, že další díl se objeví již dnes, po včerejším flámování nejsem zrovna fit, takže bude lepší nic neuspěchat. Mějte prosím se mnou trpělivost!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.