Tak jsem začal hrát to metro 2033 s Ruskym dabingem a cz tit. na tu nejtěžčí obtížnost, co je ve hře bez DLC. ty bandity jsem dal asi na čtvrtej pokus ale jinak se hraje dobře. rozdíl s knihou tam je ale to jsem čekal.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jo ale NecroPhill zemřel při zastavení bitvy o kopec protože byl zavřenej ve vězení. Ach jo, nejdřív Kupka Van Dirt, můj ochočený kousek zeminy a teď i NecroPhill který pak oživil Kupku Van Dirt aby ho BadWolf mohl znovu zabít
Pfff.... Necromancer je lepší než Arcimág, protože nekromant je zlý (ale nemusí) a Arcimág je hodný a mě víc baví hrát za zlé. Leda že by to byl Arcizlomág (ale to by byl zas zlý až moc, spíš Zloarcimág by byl lepší)
podle toho ze spis mas tytul arci mag a muzes byt zly je to jedno jestly ses arci nebo nekro to je stejny ale vetsinu je arci dobry a nekro zly a co stim clovek nadela prd tak jedine ale zase arcimag ma univerzitu a tam se muze naucit vsechno ale nekromag ten si to tak jedine corne.
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
A co když univerzitu nechci? Musela bych sama sebe nenávidět protože nemám ráda téměř všechny učitele a ředitele (momentální ředitel mi ale neva) a já bych byla děsnej ředitel Navíc na necromancery už jjsem zvyklá, já za ně hraju, táta za ně hraje, brácha za ně hraje a i když se děsně bojím zombíků tak mi přijde hrozně super oživovat mrtvý
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.