Na mezoamerických kulturách je zajímavá jedna věc... jelikož své psané záznamy většinou tesali do kamene, byli jedněmi z mála, kteří mohli spáchat sebevraždu umlácením se vlastním dopisem na rozloučenou
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
Na mezoamerických kulturách je zajímavá jedna věc... jelikož své psané záznamy většinou tesali do kamene, byli jedněmi z mála, kteří mohli spáchat sebevraždu umlácením se vlastním dopisem na rozloučenou
No, konec světa by mě nasral, plánuju totiž véééélikýho silvestra A k vánocům si chci koupit křesadlovku, takže žádný takový !
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Já možná k vánocům dostanu Dawnguard.Takže at si si svět opováží skončit
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
křesadlovou pistoli. Kolečkovou bych radši, ale je řádově o tisíce dražší. Přemýšlel jsem, že bych rád zas začal šermovat a gotika mě už absolutně neláká- půjdu do 30tileté války asi. A i kdyby ne, budu mít čím dělat randál
Nemyslete si že se létající talíře začali objevovat teprve teď. Dochovalo se i mnoho starých obrazů.. Například tento, kde pes s člověkem hledí na podivný objekt na obloze:
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já v mimozemšťany nevěřím. Věřím v inteligentní život ve vesmíru, to ano, ale rozhodně ne na různé Annunaky, Šedé apod
Ještě že nemám vánoce rád .... když bude konec světa aspoň se jim vyhnu Mimochodem podle mě bude 21.12. leda tak zima a přes noc možná tma, ale to bude asi tak všecko. Teda mimo toho že kdyby někde žili mayové, museli by si pořídit novej kalendář, protože tenhle prostě končí
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
já to myslel tak, že nevěřím, že sem každý pátek létá banda lítajících talířů. nebo že sem vůbec létají. I když například ty úkazy nad mexikem jsou přinejmenším zajímavé.
koniaash napsal:
křesadlovou pistoli. Kolečkovou bych radši, ale je řádově o tisíce dražší. Přemýšlel jsem, že bych rád zas začal šermovat a gotika mě už absolutně neláká- půjdu do 30tileté války asi. A i kdyby ne, budu mít čím dělat randál
další cvok co jít rovnou do steletý nebo do období pirátů no tak do období bukanýrů a pirátů asi ne záleží na tom jestli máš nebo nemáš rád rum
Lord Rade napsal:
A co si myslíte o těch obrazech s létajícími talíři? V těch dobách nevěřili ani v to že je Země kulatá a přesto malovali tyhle věci..
no hele létající talíř mám doma stačí hodit obyčejnej ale ty o kterých mluvíš no je to takový zvláštní elipsovytý tvar to by byla hrozná airodinamika ale možný to je a hele snad ten konec světa bude lidstvo lže samo sobě do kapsy sami se vyhladíme kdyby přišla menší válečka jako v roce 39 tak by zase bylo kolem 4 miliard lidí a země by byla na dalších 10 let v pohodě.....
koniaash napsal:
další cvok co jít rovnou do steletý nebo do období pirátů no tak do období bukanýrů a pirátů asi ne záleží na tom jestli máš nebo nemáš rád rum
rum mám rád ( proto jsem tu nebyl, běžel jsem koupit ), stoletá je ta gotika a bukanýři apod. je zhruba ta třicítka. Už jsem oholil nordský vous a nechal si jen korzársko/mušketýrský knír a bradku, bohužel Čechy majíce přístup k moři naposled před válkou ( škola čs. námořníků a protileteckých dělostřelců v Bocce Kotorské v Jugoslávii ) nemám nějak plavidlo abych mohl dělat pirátské bitvy. Ale lákalo by mě to... Skoro mě tuhle mrzelo, když mě frajer počastoval rozbitou lahví jen POD okem, řekl bych, že páska by mi výjmečně slušela
Mečmi? Náčelníka Leneren to je dobrá Čecha... huhu...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.