medaned napsal:
Já na jiný život ve vesmíru věřím a 21.12.2012 podle nebude konec světa ale navštíví nás jiný druh života z vesmíru.
Víte že Mayové předpověděli přírodní katastrofu jako trest od přírody (opakující slova ? ) a ne konec světa, pouze jeho oslabení. Viděla jsem to v kině na dokumentárním pořadě se školou a ten pořad dělali lidé kteří ve střední (jižní, severní?) Americe byli a zkoumali to.
Na tom jsme myslím se školou taky byli, ňák Pohodáři se to jmenovalo a nabízeli i knížky
ale konec světa podle mě nebude, ani se nic nestane. Mayové se zatím ještě nespletli, takže je nejvyšší čas aby se spletli
btw střední Amerika je na jižní
medaned napsal:
Já na jiný život ve vesmíru věřím a 21.12.2012 podle nebude konec světa ale navštíví nás jiný druh života z vesmíru.
Víte že Mayové předpověděli přírodní katastrofu jako trest od přírody (opakující slova ? ) a ne konec světa, pouze jeho oslabení. Viděla jsem to v kině na dokumentárním pořadě se školou a ten pořad dělali lidé kteří ve střední (jižní, severní?) Americe byli a zkoumali to.
Na tom jsme myslím se školou taky byli, ňák Pohodáři se to jmenovalo a nabízeli i knížky
ale konec světa podle mě nebude, ani se nic nestane. Mayové se zatím ještě nespletli, takže je nejvyšší čas aby se spletli
btw střední Amerika je na jižní
Hele, nechci vám do toho kecat, ale Střední Amerika není v Jižní Americe ani v Severní Americe, ona je v Střední Americe
Teda aspoň... No, pravda nejsem si tolik jistý, ale náš zeměpisář to říká, a znáte to, kdybych to sem nenapsal tak by mně uškrtil
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dobře, řekněme že stř. Amerika je někde mezi S a J ať se vyhneme další hádce (s hRDLou jsme se hádali kde leží Mexico už jednou, podruhé to nepotřebuju i kdyby se jednalo o jiný stát )
Mopidu napsal:
Dobře, řekněme že stř. Amerika je někde mezi S a J ať se vyhneme další hádce (s hRDLou jsme se hádali kde leží Mexico už jednou, podruhé to nepotřebuju i kdyby se jednalo o jiný stát )
Panebože, jasně že je mezi Jižní a Severní, proto se taky jmenuje StředníXVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zase ti přiblblí Májové... svět je schopen věřit předpovedím národa, který nebyl schopen zvážit ani žok bavlny, prakticky se vyobětoval a považoval smrt na pohlavní chorobu za vstupenku do ráje. Řeknu vám, co bude 21.12. a moje předpověď se vyplní stoprocentně. Bude pátek.
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
nejslavnější konec světa měl být v.r. 1000, mělo nastat království boží na zemi á... hovno... málem to položilo církev...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
moje babička konců světa zažila už 10 a je divný že vždycky přežila
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
všechny tyhle hysterie kolem konců světa jsou na jedno brdo... co možná bude sranda tak asteroid Apophis, ale ten nějak má přiletět až 2024... nejvíc se mi líbilo vysvětlení 2012 v Shadowrunu- 21.12. 2012 se na svět vrátila magie a opět se začli oběvovat mystičtí tvorové ( oficiálně zjevení draka Rjúmjó nad Fudžijamou )
tak zkus nějaké invokace... Stačí nakreslit signum salomonis na zem a vyvolávat třeba Asmodea jestli tě nesežere, deuj vědět jak vypadal ( neboť jak každý adept ars occulta ví, daemonové různých tvářností nabývají ), můj vypadal jako láhev rumu
koniaash napsal:
všechny tyhle hysterie kolem konců světa jsou na jedno brdo... co možná bude sranda tak asteroid Apophis, ale ten nějak má přiletět až 2024... nejvíc se mi líbilo vysvětlení 2012 v Shadowrunu- 21.12. 2012 se na svět vrátila magie a opět se začli oběvovat mystičtí tvorové ( oficiálně zjevení draka Rjúmjó nad Fudžijamou )
To by se mi líbilo. Byl by ze mě Merlin - nechal bych si narůst plnovous, strčil do kamene Excalibur (potom by ho vzal Artuš - v kompletním balení i s kamenem ) a trochu si užil s jezerní paní
jakožto pohan nevyvolávám démony, ale slovanské běsy ( nepotřebuješ takových knih, rituálních předmětů, svíček... Většinou je to na čerstvém vzduchu u ohně a můžeš u toho chlastat ) .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.