aohj lidi hele tak ja sem hral ve skyrimu za bourne havy uz mam prehrany skoro cely skyrim nebo skoro cely jeste ne tak tri ctvrte ale me proste laka zkusit hrat za legii jak by to dopadlo no tak jsem si to trvale ulozil a dal novou hru ale to bych se zase musel placat s hromadou veci no tak sem si z jedne stranky vzal cheaty samozrejme necheatuju normalne jenom tehdaj protoze chci skusit jake by to bylo bojovat za legii no a ja vam tu stranku sem psat nebudu aby se to nebralo jako reklama ale na te strance nejake cheaty funguji ale ty ktere potrebuju ze vseho nejvic ne treba jako ciselny cheat 00013939 mi ma pridat skleneny armor ale me to jen napise command not found no tak si dam abych mel aspon nejake dovednosti tak napisu onehanded abych cely jednorucni boj ale zase command not found prosim ti ktery s tim maji zkusenosti poradte mi kdyztak napisu do chatu tu stranku kdyz se to ebude brat jako reklama
A co jako vlastně chceš moc jsem to nepochopil.Chceš hrát za legii, ale vlastně moc hrát nechceš protože se nechceš plácat s hromadou věcí. Tak to je snadná pomoc, scénář je podobný akorát mlátíš mečem do těch druhých a na konci nebudeš dobívat Samotu, ale Větrný Žleb a zabiješ Ulfrika buď ty nebo někdo jiný. No a máš to vyřešený a nemusíš si dělat hlavu s cheatama když je stejně nepoužíváš.
A kdyby tě to fakt nebavilo tak tohle je výborný řešení
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
MightRider napsal:
aohj lidi hele tak ja sem hral ve skyrimu za bourne havy uz mam prehrany skoro cely skyrim nebo skoro cely jeste ne tak tri ctvrte ale me proste laka zkusit hrat za legii jak by to dopadlo no tak jsem si to trvale ulozil a dal novou hru ale to bych se zase musel placat s hromadou veci no tak sem si z jedne stranky vzal cheaty samozrejme necheatuju normalne jenom tehdaj protoze chci skusit jake by to bylo bojovat za legii no a ja vam tu stranku sem psat nebudu aby se to nebralo jako reklama ale na te strance nejake cheaty funguji ale ty ktere potrebuju ze vseho nejvic ne treba jako ciselny cheat 00013939 mi ma pridat skleneny armor ale me to jen napise command not found no tak si dam abych mel aspon nejake dovednosti tak napisu onehanded abych cely jednorucni boj ale zase command not found prosim ti ktery s tim maji zkusenosti poradte mi kdyztak napisu do chatu tu stranku kdyz se to ebude brat jako reklama
Napiš to trochu srozumitelněji. A pak ti někdo může poradit. Protože v tomhle se prd vyznáme.
Cheat, který chceš použít má většinou formu co-chceš-udělat s-čím-to-chceš-udělat o-kolik-to-chceš-udělat. Tzn. nestačí ti napsat onehanded, musíš zadat přkaz pro zvýšení skillu, pak napsat skill (onehanded) a nakonec číslo, o kolik chceš dovednost zlepšit. Přečti si tu svoji stránku pořádně, určitě to tam bude. A příště piš jako člověk, až budeš chtít s něčím poradit.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.