to nejsou sliny?To co jim teče z huby?Ale přesto...jsou to opravdu hnusné a NEmrtvé kreatury
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Mopidu napsal:
Já zomboně nemám ráda protože se mó z toho zvedá kufr s upírem nebo ufonem si potřesu rukou, duchové mi neva, ale zomboni... ...brrr....
to mi mluvíš z duše
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Mopidu napsal:
Já zomboně nemám ráda protože se mó z toho zvedá kufr s upírem nebo ufonem si potřesu rukou, duchové mi neva, ale zomboni... ...brrr....
BadWolf má furt ještě druhej podpis
a co kdyby facehugger naklad vetřelečky do zomboňů a ti by pak fak facehuggery házeli po lidech hele lidi napište čeho se nejvíc bojíte a pak to poskládáme do jedné meganoční megamůry
Mopidu napsal:
a co kdyby facehugger naklad vetřelečky do zomboňů a ti by pak fak facehuggery házeli po lidech hele lidi napište čeho se nejvíc bojíte a pak to poskládáme do jedné meganoční megamůry
hmm ako tak sa nebojim nicoho az dokedy mi to nieco nespravi alebo sa ma to nepokusi zabit...
ale no Alieni, dochovia, demoni, zombici....
mam kamosku ktora ma problem zduchom..ale co rozprava tak by mi stoho mraz beha chrbte ....ja by som sa asi zabil keby sa mi take dialo ....
Ale strachu ze zombí mě podle mě nezbaví, to je hluboko zakořeněné
(• u•) {je to stašpytel)
Tiše Lewisi (vzpoměla jsem si jak jsem tu jednou na fóru vymyslela imaginárníjo Lewise, takže můj smajlík bude Lewis)
("•_•) {Lewis? No bože chraň)
Mopidu napsal:
víš z čeho mám noční můry? tohohle:http://i53.tinypi...ef2wlg.png pro vás to může bejt srandovní,ale já z toho měl fakticky skoro celej rok noční můry.
Mopidu napsal:
Ale strachu ze zombí mě podle mě nezbaví, to je hluboko zakořeněné
(• u•) {je to stašpytel)
Tiše Lewisi (vzpoměla jsem si jak jsem tu jednou na fóru vymyslela imaginárníjo Lewise, takže můj smajlík bude Lewis)
("•_•) {Lewis? No bože chraň)
Aha... No tak nic.
"..." - Já bývat znátť jedán Lewis, růztomilá malý Hafhaf...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.