EldeR napsal:
Osobně bych se přimlouval za zlodějku
Promiň že teď budu velice podezřívavý, ale měli jsme tu zrovna dnes jeden incident a vzhledem k tomu, že je to tvůj první příspěvek a založil sis účet před deseti minutami, nemůžeme ti věřit, jestli nejsi Spammer Geralt...
EldeR napsal:
Osobně bych se přimlouval za zlodějku
Promiň že teď budu velice podezřívavý, ale měli jsme tu zrovna dnes jeden incident a vzhledem k tomu, že je to tvůj první příspěvek a založil sis účet před deseti minutami, nemůžeme ti věřit, jestli nejsi Spammer Geralt...
Geralt opravdu nejsem, ale nedivím se podezření, koneckonců jsem s tím tak trochu i počítal. Sem na fórum chodím už delší dobu, ale až teď jsem se odhodlal registrovat. Potíže dělat rozhodně nechci, za prvý mě to nebaví a za druhý jsem na to už trochu starý. Klidně si prověř IP a cokoliv jinýho, já jsem v klidu.
PS. chápu dilema ohledně mého hlasu a proto navrhuju počítat ho, až v případě nerozhodného výsledku.
Upravil/a EldeR dne 13.08.2012 18:43
Whirt napsal:
Nééé! Doufám že vydáš Ligosi i nějaké "A jaké by to bylo", pro někoho, kdo by chtěl slyšet něco jiného
Mě se fakt ten Elf strašně zamlouvá!
Chápu tě, Whirte. Ale duplicitní příběh bohužel nebude, už takhle mi vrtá hlavou, jak to udělat, když nevím do předu, která možnost "vyhraje"...
Ale neboj, tuším, že všechny zmíněné postavy se v příběhu ještě objeví (možná), jen nebudou hrát tak důležitou roli...
Upravil/a Ligos dne 14.08.2012 00:46
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.