Ten tvůj chat je nějakej divnej, nechce mě to tam pustit. Úspěšně jsem se zaregistroval, ale když chci vstoupit do místnosti, nepustí mě to dál. Jen to napíše: "zadejte heslo pro vstup do místnosti". Když to udělám, nic se dál nestane...
Lidičky... Tak jsem se po nezdaru nakonec asi po hodině odhodlal nakreslit něco jiného než orka - dunmera...
A teď na vás mám otázku... Přišlo by vám zajímavé, se mrknout na zrychlený proces návrhu?
Whirt napsal:
Lidičky... Tak jsem se po nezdaru nakonec asi po hodině odhodlal nakreslit něco jiného než orka - dunmera...
A teď na vás mám otázku... Přišlo by vám zajímavé, se mrknout na zrychlený proces návrhu?
Mě jo....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Whirt napsal:
Mopidu napsal:
Aloha lidi (a saláte)! Jsem zpátky a doufám že vám můj avatar náležitě chyběl tak co novýho?
P.S. Všimli jste si jak je těžké nakreslit vetřelce aby vypadal roztomile?
Áá... Nevím. Možná něco ve TES.
Ale chyběla si, to jo
Bohužel (TO JE NESKUTEČNÝ!) teď mám zase doma nějakou práci já, nebudu tak často... Grrr, my se snad nikdy nesejdeme všichni najednou
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Aloha lidi (a saláte)! Jsem zpátky a doufám že vám můj avatar náležitě chyběl tak co novýho?
Ale chyběla si, to jo
Bohužel (TO JE NESKUTEČNÝ!) teď mám zase doma nějakou práci já, nebudu tak často... Grrr, my se snad nikdy nesejdeme všichni najednou
No tohle - já od zítřka budu muset vstávat v osm, takže taky tu taky nebudu moc dlouho
Mopidu napsal:
Ale chyběla si, to jo
No tohle - já od zítřka budu muset vstávat v osm, takže taky tu taky nebudu moc dlouho
No, já budu stávat asi kolem jedenáctý
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Ale chyběla si, to jo
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.