Je skora ze v zakladni hre nebude nutnost jist a pij jano ve FNV, snad se brzy objevi nejaky poradny mod a do alychmie se pridaji recepty na vareni piva atd:-)
Jo s Need's módem pro Oblivion nemám zrovna dobré zkušenosti. Jsem nejedl, snížilo mi to vlastnosti, ale když jsem se najedl, tak se to nezlepšilo a ani když jsem ten plugin vyhodil, tak se mi to nevrátilo do normálu a nefungovali na to žádný restory.
Střední obtížnost nejvíce vybalancovaná nechci zažít situaci kdy 30x střelím banditu a on s hlavou plnou šípů vesele útočí dál.
Upravil/a Agrael dne 06.11.2011 19:17
Doufám že tam je obtížnost udělaná procentuálně jako v Oblivionu a že si tím pádem budu moci nastavit přesně to co mi vyhovuje. Jinak samozřejmě začnu na střední a potom začnu přidávat.
asi tak. střední je klasika. tam už člověk pocítí nějakou výzvu. na lehkou už nehraju nic pár let. a u většiny dnešních her se dá obtížnost změnit za chodu
Já taktéž zvolím jednoznačně tu nejtěžší možnou obtížnost. Potřebuji pořádnou výzvu a strach. Doufám v brzké vydání hardcore módu. Potřeba jíst, pít a spát mi ten zážitek několikanásobně zvýší. Nechci být hned ze začátku hrdinou, který bez problémů rozbije dungeon. Budu se potulovat světem, lovit vlky a zvěř. Budu mít těžký život...
Upravil/a clasius dne 06.11.2011 20:00
No jo, ale v oblivajzu dát bar na 3/4 znamenalo, že tě dají krysy na 2 hryzance. Proto bar přesně uprostřed byla doporučena obtížnost.
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Spíš bych to dal tak, aby poškození (Jak moje, tak nepřátel) bylo co nejrealističtější, ale to se dozvím, až budu mít Skyrim u sebe a až s tím budu trochu experimentovat
Vivi: Ježiši... To to zase dopadne
Upravil/a dne 06.11.2011 21:21
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Doomex :jo já bych chtěl i nějaký plugin , který zase ohrozí mě - jeden šíp a sem tuhej... jako reál , protože zabíjení 20kg sekerou na jednu ránu se mi zdá odpovídající
Upravil/a HenryNeal dne 06.11.2011 21:42
...for the Emperor !....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.