Tohle je podle mě trochu zbytečná otázka pro téma nemyslíš? Lidi si stěžují že je tu hodně témat o ničem a úroveň fóra klesá a upřímě moc nepomáháš (ale nevadí, říkáme ti to poprvé )
Obtížnost se odvíjí od typu postavy. Na warovi to je lehký i na Velmistra...ale u takového zloděje to už je těžší...mága mám momentálně na znalcovi..na levlu 15 to zvednu na Mistra.... Zloděje doporočuji jet na znalce..později na mistra...
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Mopidu napsal:
Tohle je podle mě trochu zbytečná otázka pro téma nemyslíš? Lidi si stěžují že je tu hodně témat o ničem a úroveň fóra klesá a upřímě moc nepomáháš (ale nevadí, říkáme ti to poprvé )
Ne to není A nevím na co si tu furt hraješ.... Nejvíce kdo to tu ZASE začala spamovat jsi byla ty a teď tu říkáš jak to není správné.... A do starých témat do nekonečna přispívat nemůžeš.... A neber to osobně...
A rozhodně na Velmistra
Upravil/a BigNord dne 08.06.2012 22:28
Mopidu napsal:
Mopidu napsal:
Omlouvám se ...
Nemusíš... Uplně normální téma. Sice tohle 2. ale neva
BigNorde, musím s tebou souhlasit... Myslel jsem, že bude v pohodě...Ale nevím proč si na něco hraje... Ve všech tématech okřikuje jak jsme OT..přitom ona sama tím okřiknutím je OT.. Hold toto forum není co bývalo... Chybí mi moje hádky s Melkorem o nadřazenosti Thalmoru
Mopidu, když chtěj pomoct tak je nech... Klidně ať založej další téma... Stejně se pak smaže..a aspoň lidi co sem pak kouknou najdou snadněji odpověď na to co hledají...
Upravil/a Mew dne 08.06.2012 22:35
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Já moc nechápala ty stupně obtížnosti tak jsem už od začátku hrála za adepta (Skyrim byla moje první hra kde jsem nezačínala s easy. Většinou když si zvyknu na ovládání tak to přepnu na Normal a až časem na hard [a pak pokud to jde zkusím hardcore, většinou moc nepřežiju ])
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.