bethesda musi dat opravdu hodne prostredku a usili do toho aby se jim tak rychle darilo stahovat veskera videa co lide upnou z te unikle x-box verze:-)
Mna by fakt zaujimalo ako to Bethesda robi, ze takmer vsetky videa z gameplayu sa jej dari takmer okamzite zo stranok stahovat. Embeded videa samozrejme, na torrentoch je toho vsade dost. To posielaju agentov v ciernom do vsetkych krajin, ked su v tom tak efektivni?
Karlos napsal:
mě se líbí jak všichni začaly brečet jak to má hnusnou grafiku atd atd.. njn mainstreamový hráči. já se na to těším furt jak malej. mě už žádný video názor nezvrátí.
Přesně tak, oni si asi neuvědomují, že když bude hratelnost na pič..., tak jim ani fotorealistická grafika nepomůže k tomu, aby je udržela u hry.
Základem je hratelnost. Nedávno mě trochu zaujal titul Minecraft, z důvodu právě skvělé hratelnosti.
Přesně moje řeč - obrovský volný svět - hratelnost se dá očekávat luxusní - je to pokračování série na které jsem vyrůstal již od Arény - a na kterou se teď ve třiceti letech těšim jak malej kluk na ježíška.
a oni tu řešej nedokonalý textury nebo dokonce stíny..
Plnej souhlas Karlos a clasius
to je ale u každé hry, vždy se najde nějaký hater který bude hledat jen mínusy.. já ve svých třiadvaceti jsem fanoušek od dob Morrowindu a tohle mě už jen tak nepustí
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.