já koukám jen chvilkama, jen tam běhá jak maník.. takže nic důležitýho mi to neprozradí a aspoň trochu mám představu jak to opravdu vypadá pak budu překvapenej na PC krásnou grafikou aspoň
wow konečně něco v dobrý kvalitě, hned to vypadá líp
všimli jste si že na tý xbox verzi docela dost chyběj stíny?
Upravil/a deXter dne 03.11.2011 21:31
deXter: Nevim, jestlis viděl to intro, tam byly nějaký mříže a to házelo úplně příšerný stíny. Jak na low u PC verze a ještě s malím rozlišením.
Upravil/a Ondrex dne 03.11.2011 23:26
Pekna vanice:-) Nevim jestli jste si toho uz vsimli ale cooldown aktualniho shoutu je zobrazeny na kompasu (konkretne od cca osme minuty je to videt hned 2x)
přesně. hlavně v v dungeonu hrát z pohledu třetí osoby absolutní blbost. kdo se má pak v tom prostoru orientovat?! pochopim třeba když se chci kochat krajinkou s pohledem na postavu ok, nebo když mi zmizí nepřítel ve velkém prostoru z očí a chci mít větší zorný úhel, ale jinak.. blbost. to dělaj jen konzolisti
Moje rec, pohled z treti osoby je tak maximalne dobry na prohlizeni nove zbroje nebo na foceni momentek. Ale co byste cekali od vypatlanych konzolistu:-)
Elder scrolls je typ hry, který je na PC nevhodný pro hru z 3 osoby, narozdíl třeba od Gothicu, který se jinak než z 3 osoby hrál velmi špatně.
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.