No až na tu dýku mizící v oblečení a způsob "uklizení" nástroje na konci, je to pěkný. Jsem ale rád, že tam jsou tyhle chyby vidět, že nám ukazujou skutečný Skyrim a ne haldu nadupanejch trailerů. Alespoň pak nebudu zklamanej, že ta hra není dokonalá.
reep1324 napsal:
Video je to obstojné (900x506), ale mám dojem, že hráč trpí nějakými duševními poruchami.
tobě to jde? já vidim jen rozmazanej flek
Video funguje, ale kvalita bídná, navíc se to seká. Zajímá mě, jestli to takhle seká na tom xboxu, nebo je to jenom nekvalitně nahraný. Každopádně grafika dost zlá, doufám, že na PC to bude vypadat lépe. Skoro jsem ani nepoznal, že to neni Oblivion
Jinak opravdu se děsím, že celá hra má mít jen 6GB. Doufám, asi jako většina, že na PC to přeci jen budou lepší textury a modely. A jestě si neodpustím; konzolisti jsou chudáci, co se týče ovládání. Naposled jsem měl v ruce PS1 a je to stále docela hnus.
Každopádně to asi budu hrát více než jednou a do druhého hraní snad již bude řada HD+ modů...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.