hele chtel na minecu mrakodrap ale nechce se mi to delat sam treba navrhnete jaky server poslete mi ho a ja se nekdy po prazdninach domluvime..
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Nix napsal:
hele chtel na minecu mrakodrap ale nechce se mi to delat sam treba navrhnete jaky server poslete mi ho a ja se nekdy po prazdninach domluvime..
no mám 1.3.1 a warez ide v poho práve testujem ako to vlastne je z LAN-om a potom sa ozvem
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Kdyby jste chtěl někdo udělat skin, stačí říct. Docela mi to jde. Takže stačí poslat obrázek s postavou podle které chcete skin mít a já vám ho pošlu i se skinem za hodinku, dvě zpět. Můžu udělat i bez předlohy ale bude to trvat dýl a nemusí to bejt 100% podle vašich představ. Každopádně, neostýchejte se a pište
Kdyby jste někdo náhodou chtěl.. neměl jsem co dělat tak jsem udělal skin z Gone with the Blastwave. Moc se mi to nepovedlo Kdyžtak odkaz: http://www.miners...4419544169
Přilbu jsem udělal 3D, takže to bude vypadat reálněji
Upravil/a Mahoney dne 09.08.2012 00:52
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.