Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Ááá.. vy už budete dneska hrát 1.3, a já se dostanu ke komplu až v pátek večer.. Fuuuu Budu vám tiše závidět.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Ale připrav se že tam budeš mít nějaké bugy, nedoporučuje se hrát v plné verzi save který si si založil ve snapshotu. Mám s tím vlastní zkušenosti.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Tak mě napadlo: kdybych si zálohovala starou verzi minecraftu a savy a updatla si to, tak bych hrála dokud by demo nevypršelo, pak bych si zálohovala nynější savy, updatelý minecraft bych smazala, instalovala ten starý, updatovala ho, hrála bych dál dokud by demo nevypršelo atd. atd.
Upravil/a Mopidu dne 01.08.2012 14:48
Mopidu napsal:
Tak mě napadlo: kdybych si zálohovala starou verzi minecraftu a savy a updatla si to, tak bych hrála dokud by demo nevypršelo, pak bych si zálohovala nynější savy, updatelý minecraft bych smazala, instalovala ten starý, updatovala ho, hrála bych dál dokud by demo nevypršelo atd. atd.
A nebo si to prostě koupit
Co by jsi tomu tak řekla, vyměnit číslo za gift kod?
Mopidu napsal:
Jestli máš warez launcher tak dej prostě force update a máš 1.3
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.