Je to stará téma, ale pre mňa aktuálna.
Dočítal som sa niečo o súboroch mpeg2data a mpeg niečo druhé, ale to bol topic z roku 2006, keď ešte sedmička vôbec nebola. Písali tam o presúvaní súborov a že tá hra proste išla. Lenže ja na to nemám vôbec oprávnenie, aj keď TrustedInstalleru ho úplne vypnem a sebe ho zapnem, stále mi nedovolí s tými súbormi nič robiť.
Padá mi to inač po nainštalovaní datadiskov.
Chcel som to vyskúšať, či to ide, tak som si základnú hru stiahol a datadisky mám originál. Môže to byť aj tým?
Mimochodom, aby ste ma neukameňovali, objednám si o pár dní originál celú túto hru už aj s datadiskami.
Dúfam, že mi to nebude padať príliš, pretože mne to padne teraz hneď pri spustení, ani do menu ma nepustí. Objaví sa Bethesda a už aj letím na plochu.
Tak dúfam, že o pár dní, keď mi príde výplata a hru si kúpim full ogirinál, ma to už pustí ďalej.
Mimochodom, bez češtiny sa ja nezaobídem, takže ju tam musím mať tiež. Čiže tá tam bude určite.
Inak máte aj nejaké riešenia v aktuálnom svete 2015 a na nových kompjúteroch s novými systémami?
Pull up a seat...
Have a drink.
Na jiným kompu provozuju Win7 64bit a tak mě napadlo, si na něj přemístit i Oblivion. Takže jsem ho nainstaloval, opatchoval, počeštil a začlo kopírovací martyrium. Do uživatelskej složek jsem ze starýho disku překopíroval vytvořený data (savy, ini, mody a vše ostatní) a pro jistotu jsem zkopíroval a tedy přepsal všechny soubory v hlavní složce v C:\Program Files\ (nedával jsem to záměrně do (x86), kvůli případným cestám v datových souborech). Tohle všechno dopadlo v pořádku, hra šla spustit, zkonfiguroval jsem grafiku pro jinej komp a lcd, upravil zvuk, zkontroloval změněný ovládání. Jenže nemůžu načíst poslední 4 savy (průběžně jsem ty desítky savů mazal), který jsem měl na tom starým disku - při pokusu načíst to zahlásí něco o chybějících součástech (mody byly zapnutý, natáhlo se to z původních konfigurací), to potvrdím, chvíli načítá a pak se to kousne. Hru musím odstřelit. Ta pomůcka OAF na opravu savů nepomohla.
Mám uchovaný i dva první savy po výlezu z vězení, ty to načetlo úplně v pohodě (mody jsem do hry přidával v průběhu hraní postupně, jak jsem je nacházel. Pamatuju si z tý doby, že taky nějak záleželo na pořadí načítání těch modů, že se u některých měnilo datum souborů, aby se změnilo to pořadí.
(teď jak to píšu si uvědomuju, že při tom kopírování ze starýho disku se nejspíš změnilo datum vytvoření, wokna si přece ke každýmu souboru držej dva datumy, vznik a změnu)
Teď je teda otázka, kde vzít nápovědu k nastavení pořadí těch modů (je jich pár, tak mezi 10-20), připojím zase ten starej disk, jestli k tomu tam nemám nějaký texty...
Měl jsem odehráno nějakých 369 hodin a ještě mi dost zbývalo (hlavní linie sice dokončena, ale zůstávaly mi nedotažený frakce, např. začínal jsem temný bratrstvo), pár míst mapy taky ještě nebylo objeveno, zkrátka znova začínat to nechci, mám rozdělanej Skyrim (asi 240 hodin), podruhý jedu Fallout 3, ještě řídím EuroTruck2 a začal jsem Stalker Clear Sky...
Nesnáším podpisy ve fórech!!! (a hlavně ty přes polovinu vejšky obrazovky, jako má třeba zdejší Vitek222)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.