Ahoj
mam mneci problem s q pro temne bratrstvo (Co obnaší zabít říši) ma se hlasit u Gianny ale po zjisteni ze ja jsem kuchar se omluvi a rozhovor nepokracuje pokud to skusim znova je to stejne a sama take nezacne. Skousel jsem load na starci save ale nepomohlo to.
Tak tady mě napadá leda konzole. Máš štěstí, že se to seklo právě tady, protože další stage by měl být ten, ve kterém kuchařka s hotovým pokrmem jde k císaři a ty s ní, což by ani přes konzoli nemělo dělat problém Na uesp.net najdeš ID questu (normálně zadáš název do vyhledávání, rozklikneš si stránku a tam to najdeš) a tam taky najdeš ID stage. Tvar cheatu je, pokud vím, setstage ID_quest ID_stage, ale pro jistotu si to ověř. Samozřejmě před tím, než to zkusíš si pozici napevno ulož a nemaž ji, dokud to nebudeš mít celé bezpečně za sebou. Jistota je jistota.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.