Potřeboval bych radu. Když hraju Oblivion tak se mi stává, že mi z ničeho nic spadne třeba když otvíram dveře nebo někdo umře a pořádně mi o štve. Nemá někdo stejnej problém nebo řešení? Mam originálku a jsem úplně bezradnej
Tohle je problém snad každého Oblivionu. Dříve ještě před vydáním patche se místo vypadávání začala hra nehorázně sekat, ale pak náhle po vydání místo nehorázného sekání začal Oblivion vypadávat. Mám zkušenosti, že Oblivion nevypadává u opravdu silných počítačů
Když otevíráš dveře, takže když se ti loaduje nová oblast? Nemáš spuštěnou nějak moc aplikací najednou? Že bys měl přečerpány RAM. Nebo nedostatek místa na disku?
Vyzkoušej třeba vypnout a autoukládání při načítání. To mi také pomohlo, když mi to padalo při načítání.
Jinak bývá zvykem, že když máš nějaký problém s PC ať už HW nebo SW tak ke svému příspěvku uvedeš na čem hraješ. Jaký máš HW, jaký máš operační systém, zdali 32/64bit verzi atd. ...
Tohle je opravdu populární problém a setkal jsem se sním opravdu u většiny hráčů, takže tu není nějak moc možností řešení... Někdy to prostě přestane vypadávat a dost
WOW já mám Intel Core 1.6GHz GeForce 6600 a 512MB RAM a nikdy mi to nepadalo ani se to nesekalo sice na slabší detaily přece jen ta grafika to jinak nestíhala ale běželo mi to plynule a nepadalo to...(paměť na grafice je 128MB )
Upravil/a Honzas4400 dne 29.10.2011 12:05
mě se tohle z oblivionem nikdy nestalo a mám ho stáhnutej a mam češtinu
mě padá spíš morrowind,kterej mam koupenej
Upravil/a Kresuky dne 29.10.2011 15:41
Já měl nejdřív stáhlej když mi to padalo tak sem si myslel že mam blbou verzi tak sem si koupil originál a padalo mi to pořád i když jsem nenainstaloval čestinu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.