Objevila jsem zajímavý easter egg, jestli tomu tak můžu říct v jednom seriálu. V díle 03x16 v seriálu Svatyně jsou v jedné upírské pevnosti nápisy daedrickým písmem, který se samozřejmě vyskytovalo i v předchozích dílech TES, ne jen ve Skyrimu (oni je teda považujou za upíří písmo). Je to opravdu ono, našla sem o tom zmínky i na netu, takže o tom možná někdo víte. Přišlo mi to zajímavý a vážně jsem nečekala, že to písmu uvidím zrovna tam. Je to v díle 03x16 zhruba po 10. minutě, kdyby to chtěl někdo vidět. Nevěděla jsem kam to napsat, ale chtěla jsem se o to podělit Kdyžtak ten díl je tady: http://www.serial...ary-03x16/
Upravil/a Sharie dne 17.07.2012 13:23
Sákra, mě se to nezobrazuje (a to jsem teď na kompu) a to jsem si chtěla přečíst co je tam napsáno (neumím daedrické písmo číst plynule, ale sekavě ano )
nenapíše mi sem někdo co je tam napsáno? (jestli to teda jde vůbec přečíst)
Mopidu napsal:
Sákra, mě se to nezobrazuje (a to jsem teď na kompu) a to jsem si chtěla přečíst co je tam napsáno (neumím daedrické písmo číst plynule, ale sekavě ano )
nenapíše mi sem někdo co je tam napsáno? (jestli to teda jde vůbec přečíst)
ty vieš čítať daedrické písmo? kde si zohnala abecedu?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mopidu napsal:
Ale to i v Daedrické, podívej se na O a V a U a K a X
nebodobajú sa zas až tak. to v dračej sú dve písmenká ktoré sa odlišujú len tým že v jednom je bodka o centimeter viac dolu
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.