Ahojte, potřeboval bysem takovou menší radu ohledně 2 úkolu s daedrama (omlouvám se ale nevim jak to slovo mám napsat ) první problém je s ůkolem Boethiino volání. když se dotkné toho oltáře můj společník a ja ho zabiju objevi se mi ta paní ale řekne 2 věty a dál nic mužu na ní klikat E do nekonečna ale opakuje pořád ty samé věty. a potom mám druhý problém s ůkolem Rozbřesk řekne mi že jí mam pomoct najít oheň ale nedá mí žádnou návnadu kde mam začit prostě nic :/ prosim vás pomožte mi kapke mě to sere :/
Upravil/a Diego dne 01.12.2012 20:53
A já přihodím jednu praktickou radu do života. Na začátku slov se píše dlouhé u s čárkou, ne s kroužkem. Tzn. Úkol a ne Ůkol
Upravil/a nagasadowcz dne 01.12.2012 20:53
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Omlouvám se za pravopis ale psal jsem to na rychlo protože sem během toho hral League of Legends. Prosím neznáte teda řešení na tyto problémy? To jde opravdu vyřešit pouze s patchem?
Radoxxx napsal:
Omlouvám se za pravopis ale psal jsem to na rychlo protože sem během toho hral League of Legends. Prosím neznáte teda řešení na tyto problémy? To jde opravdu vyřešit pouze s patchem?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.