čus, na jáké obtížnosti jste začali skyrim hrát a na jáké jste skončili? A snižovali jste ji v průběhu hry? jestly ano tak kvůli čemu? Já začal na učedníkovi a momentálně jsem na znalcovi, ale jednou jsem to snížil u jednoho vedlejšího questu jak tam byla ta připoutaná rakev
Tohle se tu už určitě řešilo. Ale já hraju od úplnýho začátku na mistra klidně to dám na velmistra. Ale snížil jsem to asi třikrát za hru, když jsem to opakoval asi 15-krát a byl obklíčenej nějakejma potvorama který jsem na tom lvl nemoh přemoc.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já od začátku až do konce hraju na znalce (hehe ono se to rýmuje ) a stěžuju si že je to moc lehky, ale nic jinýho se mi tam dávat nechce. A stejně si to občas snížim, dřív třebas kvůli drakovi, ale teď už ani ne
Zloději forever
Neřek bych že vždycky.. jednou jsem si udělal rychlej save když mě zmrazil jeden skřet a ten obrovskej stroj na mě chrlil páru.. Smrtelná kombinace navíc když ti došly lektvary..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já původně hrál na adepta ještě se starými postavami. Ovšem s příchodem nových jsem okusil krásu "hardcore", takže teď už jedu hodně dlouhou dobu na mastera. A to vlastně platí pro všechny hry - hezky nejvyšší obtížnost pěkně od začátku, ať je sranda.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No tak když narazíte na opravdu šílenou potvoru ( Frost troll, Vůdce banditů, Velmistr Nekromant, apod. ). tak samozřejmě slevím. Ale jen když to fakt nejde...
Parrot napsal:
No tak když narazíte na opravdu šílenou potvoru ( Frost troll, Vůdce banditů, Velmistr Nekromant, apod. ). tak samozřejmě slevím. Ale jen když to fakt nejde...
právě ty bossové jsou silný ale ty potvory u nich jsou slabí
Parrot napsal:
Tito jsou v poho...nejhorší bitku co jsem zažil byla teď ve Skuldafnu...moje Mjoll trčela někde ve WH a já je tam všechny musel mlátit jen s 2 dremorama.samozřejmě po chvíli mi došla mana..a stačí mi 2 šípy a jsem dead...bylo to celkem hard no Ale použil jsem jen 3 eliky a obtížnost sem nechal...Ale byla to fuška...
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.