Prajem prijemny den
Teno quest robim strašne dlho ale neviem si nájsť rady,neni vyznačeni ani na mape a keď si ho označím aj tak ho nenajdem neviem či je to bug alebo čo...
je to quest v Bielom Priesmyku kde mám nájsť redgargu ktoru hľadajú ale neviem kde by sa tma mohla skrívať...Vie niekto kto je ?....
1. Převezmi úkol od redgardů u brány
2. Běž do hospody u Kobyly a praporce (u tržiště)
3. Najdi tam tu redgardku (je to pomocnice hlavní hospodské, určitě ji poznáš)
4. Dej s ní řeč, řekni ji že nějací válečníci hledají redgardku a pak už to půjde samo.
5. Teď máš na výběr, buď ji pomůžeš nebo ji práskneš (doporučuji prásknout, ušetříš septimy)
6. Teď buď půjdeš za alikry (nebo jak je to...) a řekneš jim že víš kde hledat tu redgardku, nebo můžeš zjistit kde je útočiště alikrů a jít je tam pozabíjet.
7. Pokud volíš práskání, musíš jí pak dovést do stájí, kde na ni budou alikři číhat. Pokud jsi ji pomohl, stačí už jen pozabíjet jeskyni plnou redgardských zabijáků.
Ahojte lidi mám jednu otázku ohledně úkolu když mi bylo nejhůř. Zmiňovanou redgardku můžete najít v hospodě u tržnice pak máte na výběr jí prásknout nebo si pokecat s tim vězněm Alik'r. Já si zvolila pokecat s tim vězněm (pomoct jí.) Jenže ten vězeň chce aby jste za něj zaplatili pokutu. Moje otázka zní: u koho lze pokuta zaplatit zkoušela jsem strážné, jarla ale nikde nikdo. Na jiném odkazu mi někdo psal že pokuta lze zaplatit u strážných 100 septimů ale u těch jsem to zkoušela. Předem díky za odpověď.
Prvé čo je základ, či máš orginál, ak nie ani sa viac nepýtaj. Tento quest v org. beží v pohode, žiadne bugi sa v ňom nevyskytujú. Ovšem keď mám povedať pravdu ani v kreknutej, len si ju treba správne ošetriť. Tak dobrá rada, za prvé - instal najnovšie patch, snáď sa to pohne, za druhé - nechoď do väznice ale práskni ju, za tretie - kúpiť orginal.
Upravil/a Starec dne 05.08.2013 04:07
Ahoj, není na tebe ve Whiterunu náhodou vypsaná odměna? Pak strážnýmu totiž zaplatit nejde. Nebo nahrát starší pozici a zkusit znovu, to mi většinou pomohlo, když jsem měla buglý úkol.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.