Ahoj všem tady, opět a znovu prosím o radu. Mám tyto pluginy : Oficiální Texture Pack 01 a 02, Sounds of Skyrim-The Dungeons, Realistic Thunder Sound, Sounds of Skyrim-The wilds, Horse Armors, Psychosteve´s Dragonpriest Masks, Enhanced Blood Textures, Werewolves of Skyrim, Better Shrouded Armor, Realistic Water Textures and Terrain, EDWS- Enhanced dynamic Weather system, Better Dynamic Snow, Lush Trees, That´s Ice a Lush Grass!
Všechny pluginy mají plné hodnocení a hra mi přesto na těch samých místech padá a nechápu, proč. Vše mi běží na max detaily, akorát mám snížený dohled a hra běží plynule. Neví někdo, jaký z těch pluginů je vadný nebo čím by to mohlo být?
Hru jsem už kvůli tomu reinstaloval snad 20x a pokaždé začal od začátku a dostanu se do Bílého Průsmyku, a z něj už se prostě nedostanu, protože mi to pokaždé spadne. :-(
Tak to mám uplně stejný problém. Myslím si ale, že v tom tentokrát nejedou mody. ale nový patch. Žádnej nový mod jsem nenaistaloval a stává se mi to taky. Zatím jsem odjevil tři místa, kde mě hra pokaždé spadne. Chodím pokaždé pěšky a nepoužívám rychlé cestování, takže ty místa objevuji postupně.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
No to je fajny teda. :-( Jenomže mě to padá v Bílým Průsmyku a pokud se z něj nedostanu, tak těžko můžu hrát. :-( Já nevim, že Bethesda ty patche nemůže udělat pořádně, to je pořád něco, začínám mít pocit, že když jsem jí donesl domů hned po koupi, fungovala mi hra líp, než teď a to mi šel i Esbern. Teď v patchi 1.5 nevím.
Tak zkus rychlé cestování někam vedle, to mě vždy pomůže.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Po nainstalování patche 1.5.24 steamem se spousta módů zkazila. Spousta věcí se změnila. Výrobci módů musí hodně věcí předělat pište jim otravujte ať nám toho co nejvíc funguje.
to:milfein Tak to díky za radu. Tenhle mod mam taky naistalovany, tak to zítra zkusím, jestli to funguje a pak dám vědět.
Tak bohužel tento mod jsem vypnul a stejně na stejném místě zase pád.
Tak jsem nakonec zjistil, že to u mě způsobuje Static Mesh Improvement Mod - SMIM. Je to škoda, protože tenhle mod je fakt prima.
Tak teď jsem na netu objevil tento článek ohledně patchu 1.5.26, že by měl řešit padaní hry ohledně modifikací. Hned zítra to zkusím. Článek je zde http://www.zing.c...rzi-skyrimÓ Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.