Zdarec potřeboval bych prosím poraďit, když mám moc pluginů zaškrtnutých v datafiles tak hra okamžitě po spuštění spadne na chvilku se oběví dračí symbol a konec. Zdá se že to nedá více jak 4 pluginy. Je to v celku k pokakání. Tak vás prosím o radu. Ty mody jsou z Nexus. Díky
Upravil/a Loup-Garou dne 15.02.2012 21:02
No Mam Skyrim Wars to obsahuje asi 6 pluginů a pak mam bohatý obchodníky a Blood coins. Jinak jestli je MMN- Nexus mod manager tak jo ale teda nevim jestli snim pracuji dobře.
Tak za prvé tento mod má tendenciu padať ale potrebujem vedieť jakú verziu hry máš,či si dával patche.
A na Nexuse treba používať aj okienka Description,Comments,Discussion kde nájdeš čo to o problémoch a nielen okno download a files.
Upravil/a buth dne 18.02.2012 02:43
NEvim jak zjistit u Skyrim verzi hry Ale zatím co se koukam na Nexus tak tam raděj někomu se skoro stejnym problemem jako ja přeinstalaci ještě budu hledat.
No, ono to nejní tím, že by jsi měl moc pluginů, ale třeba já jsem jich měl dvacet a šli všechny a pak jsem přidal jakůsy kovařinu, ale ta byla podělaná a i když jsem nechal zaplou jenom ji, spadlo to. Jestli ti WiS4 nejde, tak zkus první vypnout všechny ostatní pluginy a zjistit, jestli je problém opravdu jen ve WiS4
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.