dzura: Já teda nevím, jak to mají jiní hráči, ale já se přidal k bouřným hávům, dostal jsem sekeru pro jarla Bílého Průsmyku, pak jsem vyjednal mír (protože se mi nechtělo spouště válku před dokončením hlavní linie), a po vyjednání míru a zaití Alduina jsem si v klidu doručil sekeru a nakopal císařským prdel. Tím chci říct, že smír není volbou, volbou je jen císařství a Bouřné hávy.
Jeden z důvodů proč sem si vybral Bouřné hávy je ten že věřím v Talose,Akatoshe,Kynaret a Ysmira což jsou Skyrimští bohové krom Akatoshe ,ze kterého jsem částečně vzešel,mam na mysli to že mi v žilách koluje část jeho dračí krve.
Gandalf:
Řev do nebe,výkřik do mraků,jenž probudí sílu skyrimských blesku
Celkem by mě zajímalo, jak to Bethesda udělá. Protože jestli vyhrajou ti barbaři, tak Impérium ztratí velkou provincii, tzn. že Thalmor potom zaručeně vyhraje...
Ale Tulius tu válku s pláštěnkama ( omlouvám se za ten výraz, ale když jsem byl malý, měl jsem modrou pláštěnku s medvídkem ) vyhraje, tak má říše šanci.
No jo, ale kdo teda podle LORE vyhraje ?
Docela mě zajímá, jak to udělají. Nějaké nápady ?
Flecheete napsal:
dzura: Já teda nevím, jak to mají jiní hráči, ale já se přidal k bouřným hávům, dostal jsem sekeru pro jarla Bílého Průsmyku, pak jsem vyjednal mír (protože se mi nechtělo spouště válku před dokončením hlavní linie), a po vyjednání míru a zaití Alduina jsem si v klidu doručil sekeru a nakopal císařským prdel. Tím chci říct, že smír není volbou, volbou je jen císařství a Bouřné hávy.
Nesnažil sem se použít patent na rozum, o možnosti dokončení války i po usmíření v rámci hlavní linie jsem nevěděl. Já dokončil válku za císařství ještě před hlavní linií...
Podstatou mého příspěvku byla úvaha o možnosti války proti thalmoru v potenciálním datadisku....
Ano souhlasím. Podokončení linie za císařské říká generál Tulius(nebo jak se jmenuje), že nastává nový problém a to je Thalmor. Ulrik nic o Thalmoru neříká. Takže očekávám v datadisku pokračování. Určitě ale bude jedno kdo za koho hrál. To se nějak vykompenzuje.
Já povalím asi za Císařství, ještě sem se nerozhodl, tak či tak to plánuju dohrát minimálně 3x takže padnou obě varianty ;-)
Take off your gun and pick up your dick, then crime will go down double plus quick.
IMHO na celou tuhle debatu neexistuje spravna odpoved. Vsechny jsou tak trochu spatne. Dokoncil jsem valku za bourny havy. No a ted je trochu smutne prijit do Samoty a videt tu kralovnu. Zase cisarstvi nebylo pro me dost nordske.
Dalsi volba, kterou jsem este neudelal: Paarthunax. Jako ano, udelal dost spatneho (teda zrejme). Ale ted to tahne s sedovousacema a uci je. Takze bud bude nasranej Esbern, nebo vousaci.
A je tam spousta dalsich voleb, ktere nemaji jednu dobrou a jednu spatnou variantu. Daedrickej pes, kanibalove a tuny dalsich, na ktery si ani nevzpomenu. IMHO ani jedna volba neni spatna (ale ani jedna dobra).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.