Ahoj, prosím vás, udělala jsem všechny questy v samotě (potemu, bardy a vrácení toho rohu do svatyně), potom jsem vyhrála válku za bouřné hávy a až teď si koupila barák a chtěla se stát zemanem. s barákem nebyl problém, ale elisif se semnou nějak odmítá bavit. Už jsem zkoušela setstage favor252 a a taky si zvednout relationship s elisif na spojence přes konzoli (pry po obsazeni města spadne vztah mezi hráčem a jarlem na bod mrazu) ale bez úspěchu. Ještě jsem zkoušela mluvit s Brylin či jak se jmenuje ta osoba sedící s elisif v modrém paláci, protože kdosi psal, že je něco jako mluvčí za bouřné hávy po dobytí města, ale ta nemá žádný dialog. S elisif se dá řešit jen co teď bude dělat a jestli se stále chce stát královnou skyrimu. Tak jestli by měl někdo nějaký tip co s tím, nebo jestli to vůbec nejde a mám smůlu? Ještě mě napadlo, že by se to dalo nějak udělat přes ulfrika, když je město prakticky jeho.
Díky za jakékoli rady.
Elisiv sa s tebou o tom už nebude baviť, ak si si zvolila bouřné hávy, nemá na to vplyv. V Samote je ešte veľa úloh, kde môžeš pomôcť niekomu, (fakticky si ešte nikomu nepomohla, okrem Elisif - vrácení toho rohu do svatyně) len sa správne treba pýtať, oslovuj každého. Dokonca ak sa dobre pamätám aj jedno dievčatko ťa požiada o pomoc pre svoju matku. Pýtaj sa, pomáhaj, potom ti to asi nabehne.
Aj MightRider ma z časti pravdu, Ulfrik je samovládca a myslím, že mená na to právo. Elisef a pár jej stúpencov neskôr uvrhne do domáceho vezenia v pivničných priestoroch. Tak asi máš smolu, že si bojovala za bouřné hávy.
Upravil/a Starec dne 23.08.2015 20:49
Největší problém vidím v tom, že v deníku nemám ani ten quest na to pomoct lidem. Tak si nejsem jistá, jestli mi plnění úkolů nějak pomůže. Ale ještě zkusím.
Tak zajímavý poznatek. nevím proč, ale když seděla na trůnu, tak dialog jestli je tu ještě něco co potřebuješ můj jarle neměla, ale teď jsem ji čirou náhodou zastihla v její ložnici, mimo to, že se ke mě najednou chovala hezky měla aji potřebný dialog. Takže hotovo. Vidím to na dvě možnosti. Buď se po válce v soukromí k hráči chová jinak (ono u toho trůnu je vlastně kopa jejich nepřátel), nebo ten příkaz setrelationship co jsem zadávala předtím nefunguje hned, ale je potřeba počkat/vyspat se/teleportovat se atd. Každopádně děkuji za reakce.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.