Nazdar Skyrimáci a Skyrimačky !!!!
Tak co? Paříte někdo "Vávrovu představu Skyrimu" ?
Samozřejmě tím myslím hru Kingdom Come: Deliverance.....
Zajímaly by mě Vaše prvotní dojmy, postřehy, výhrady....
Co si myslíte třeba o soubojovém systému, páčení zámků, jízdě na koni, nebo o savevovici...... : o )
Ee... přehodnocuju svůj původní názor a ve světle událostí ve světe myslím, že to bude lesbicko-transexuální černošská feministka neurčitého pohlaví a muslimského vyznání bojující proti rasovým předsudkům, sexismu, komunismu, nacismu a vlastně všem ....ismům Akorát mě trochu děsí, že to asi už nebude Skyrim
@Mike: moji odpověď máš v PM
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Heleďte, takovej technický dotaz. To jsem jediný tady na fóru, nebo to máte stejné, že nemůžete si u textu změnit přes tlačítka barvu (když na to kliknete, tak se vám otevře nový panel fóra, ve kterém stejně text neupravíte) a se obrázky zmenšily na drobný formát, který musíte rolovat?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S napsal:
Heleďte, takovej technický dotaz. To jsem jediný tady na fóru, nebo to máte stejné, že nemůžete si u textu změnit přes tlačítka barvu (když na to kliknete, tak se vám otevře nový panel fóra, ve kterém stejně text neupravíte) a se obrázky zmenšily na drobný formát, který musíte rolovat?
Nejsi jediný. Také s tímto problémem válčím a co vím tak to evidují i ostatní uživatelé fóra. Ale všiml jsem si, že se zas objevilo několik nových funkcí, které tu předtím nebyly... ale nevím jestli fungují.
Adrian_S napsal:
Nejsi jediný. Také s tímto problémem válčím a co vím tak to evidují i ostatní uživatelé fóra. Ale všiml jsem si, že se zas objevilo několik nových funkcí, které tu předtím nebyly... ale nevím jestli fungují.
A ty funkce jsou jaké? Já jen, že když hraju tah v Hrozbě, tak to trvá strašně dlouho a ještě k tomu komplikovaně. Navíc po nostalgickém čtení mě trochu znepokojuje, když vidím své obrázky příšerně velké, které jsou zobrazeny v malém prostoru a musím je ještě rolovat..
Navíc do toho občas Chyba 502: Bad Gateway...
Tak jsem si říkal, jestli jsem v tom sám, nebo ještě s někým.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
SuperHunter napsal:
To je docela možný.
Ale Aurík Hrozbu vždycky jel do 300 stránek, ne?
Noo... Úplně ne
Hrozba I. tradici dodržela a skončila 300. stránkou, ale v případě Hrozby II. došlo k ukončení až na 327. stránce. To jsem tehdy ještě konzultovat s Whirtem jestli můžu porušit zavedenou tradici 300. stránky.
Každopádně zatím je předpoklad, že Hrozba III. dodrží tradici a skončí na 300. stránce.
Nejde se ho zbavit. Jakmile ho jednou získáš (úkolová linie Temného Bratrstva), už se ho nezbavíš. Leda snad, že s ním skočíš z velké výšky a zabiješ ho (nezkoušel jsem). V horším případě ho vymaž pomocí konzolového příkazu ("disable"
V tom lze vytvářet daedrické předměty či magické věci (hole, svitky, atronachy apod.). Abys to mohl použít:
1) Musíš mít Vyvolávání na úrovni 90+
2) Musíš splnit úkol od Phinise Gestora - Mistrovský rituál vyvolávání
3) Jakmile splníš tento úkol, získáš "Pečetní kámen", který umístíš na tvé dotazované místo
Abys tam mohl něco vytvářet, musíš vědět, které věci lze do toho umístit. "Recepty" lze najít během výpravy náhodně (na tohle je nejlepší Apokryfa, v současném mém průchodu jsem našel hromadu receptů pro Atronašskou výheň) nebo se prostě podívej na některou ze Skyrim wiki - např. UESP.
Jj, moc děkuju, vyvolávání ještě zdaleka nemám na takové urovni. Na Solstheimu je Opuštená chata ale nejde vyhačkovat, potřebuji klíč, nevíš kde jej sehnat? Měj se.
Upravil/a pazuzu dne 03.03.2024 09:30
Nelze vyháčkovat. Je to součástí úkolové linie pro Skaalskou vesnici. Jakmile "osvobodíš" všechny kameny, manželka skaalského kováře ti dá úkol najít jejího muže, že ho někdo unesl. Tím se dostaneš k té opuštěné chajdě.
Dál poznáš během hraní.
Myslel sem právě, že už mam vše hotové, Skaalové už mi žadný ukol nedavají ale zkusím se ještě zeptat. Skyrim sem hral už kdysi a ani tam sem tenhle quest neměl, tak nevím, možná někde dělám chybu.
A nevíš ještě prosím co dělat s Hrothmundovou mohylou? Pouze sem se dostal do hlavního sálu a do chodby vpravo, vybral truhly a to je vše. Na mapě pořád není napsáno "hotovo".
Upravil/a pazuzu dne 04.03.2024 20:58
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.