Charisma mám možná tak vybájené na internetu. V reálu jsem nudnej, jak Mr Bean v civilu Jediná moje přednost je čest - (kterou však nezaštítím hromadu svých nedostatků.)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Furt nevím, jestli příští sobotu, nebo neděli. Matt se mi snažil nakukat něco o tom, že má real life a neví, jestli bude zrovna tu sobotu třeba někde na vesnický tancovačce. Jestli má takové obavy ještě někdo, tak to jistí původní termín neděle - nakonec v pondělí nevstávám, takže můžu být online, až do poslední chvíle. A vůbec jsem se v tom neměl hrabat a nabízet alternativní řešení, když mi ten termín sdělila samotná Jolanda... Ale konečné rozhodnutí nechám na vás.
Já taky nevím jestli se stavím, v sobotu přijedu z Brna okolo 9 až 10 a v neděli odjíždím v 6 do zahraničí. Ale pokud v tu sobotu tam budete i pozdě večer, tak se rád stavím
Já mám v sobotu do večera školu, možná zakončenou odbornou diskusí v hospodě, tak se možná stavím až pozdě, takže doufám, že vydržíte dýl jak do devíti
Vzhledem k tomu, že mám čtyřhodinový playlist, tak bych byl hodně nasranej, kdyby ne Ok, tak ještě si chvíli počkám a pak vyhlásím oficiální datum srazu.
(Btw. nevešli jste se mi tam všichni, tak jsou tam jen ti, kteří sem napsali komentář)
Btw. 2 za námět děkuji svému vysloužilému bardovi Mattovi.
Upravil/a Lord Rade dne 17.04.2017 22:58
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.