@Rade: Skoro vždy poslouchám hudbu tak, že si stáhnu náhodný playlist na Spotify/Deezeru a poslouchám s tím, že se mi možná něco zalíbí, možná ne. Když vím, že mám náladu na něco konkrétního, tak si to jednoduše pustím, ale jinak je to pro mě příjemnější překvapení. Vlastní playlist mám fakt jen ten co je tu poslaný. Na film se nejspíš podívám, neumíš sice moc hypovat, ale vzhledem k přebytku času o víkendu, bych ho mohl nějak zabít.
@Tas: Děkuji!
Tak jako tak, už se těším na chatovské setkání, bude to přinejhmenším zajímavé!
Protože to bylo jasné hned od začátku, kdy jsi musela mít za každou cenu pravdu, protože jsem muž a za různých vytáček ses snažila mít navrch. A dosud jsem neslyšel o nikom, kdo by od tebe dostal sendvič. *Feminist detected* Ale dle sexuality by se lidé neměli soudit, takže mi nevadí, že jsi Bi. Každopádně možná ani nejsi, jen jsi zvědavá, jaké by to bylo. Prý minimálně jedna třetina populace by chtěla vyzkoušet sex se stejným pohlavím, ale ze svých zásad, nebo zábran si to odpírá. To jsi věřím ty a souviselo by to s tvou feministickou stránkou. Nemůžu ti mít za zlé, že prostě zbožňuješ ženskost a vše s ní spjaté. Co s tebou např. dělá návštěva dámských sprch? Rád bych si o tom více poslechl, případně mi napiš PM.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
A až se někdy dám dohromady, tak zvážím ono pozvání.
Jinak, jak už to tak bývá, tak na feminismu není nic špatnýho (jsme tu konec konců všichni feministi/tky, pokud vím) ale na lidech jo. Feminazismus... Holt když k něčemu pustíte ty Američany, co si pořád myslej že svět je placatej
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Jé, na balíček jsem úplně zapomně l! Už se těším
A až se někdy dám dohromady, tak zvážím ono pozvání.
Jinak, jak už to tak bývá, tak na feminismu není nic špatnýho (jsme tu konec konců všichni feministi/tky, pokud vím) ale na lidech jo. Feminazismus... Holt když k něčemu pustíte ty Američany, co si pořád myslej že svět je placatej
Tak se koukej dát dohromady do léta . Ty stejně Prahu rád a jsi tam docela často . Jinak ti budu muset naordinovat Adolfův koktejl! Ten dá dohromady každého.
Ja tím myslela že nevím, jestli ten balíček nebude spíš děsivý, vzhledem k tomu že ho kompletují během expedice v dost obskurní zemi IRL se nebojím, já stydlivá nejsem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.