Již mi jeden moudrý muž poradil: plug.dj.
Tam se to uskuteční! Právě se testujou první skladby! Nejlíp se tam registrujte, aby jste mohli tančit a mít kočičí avatary - jinak na poslech to potřebné není.
Upravil/a Lord Rade dne 13.03.2017 22:53
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Nějaké requesty na songy? Playslist momentálně čítá přes 60 songů a obsahuje rozličné žánry. Myslete na to, že i vy ho budete poslouchat! Takže pak žádné stížnosti. Zatím však na listu je pouze request od Matta a Tasefeminice.
hoď tam ňáký fláky z Initial D
jako Running in the 90s, Deja Vu a Beat of the rising sun
a ňáký fláky z Metal Gear Rising
jako prakticky všechny songy co v té hře byly
a Eye of the tiger, hlavně Eye of the tiger
Sorry, ale i můj playlist má nějaká pravidla. Chci pouze kvalitní, neotřepané, nebo kvalitní a neotřepané songy. Matthew to ví. Takže žádné anime nightcore či co to je a ani dechová hudba. Eye of the niger tam dám.
To jsou názvy. Každopádně díky, za osvětlení. Píši si tedy na seznam cenzurovaných žánrů do playlistu:
-Dechová hudba
- Nightscore, Horrorcore, Eurobeat a všechno, kde jsou na fotkách u písničky anime obličeje.
Každopádně songů teď mám připraveno cca 80 a snažím se vyhovět všem gustům a žánrům (kromě těch výše změněných). Jistě si z toho večera odnesete spoustu nových hudebních skupin, protože zvláště vy to potřebujete, jak sůl. Jak říkám : "Ti, co poslouchají Eurobeat neví, co je to hudba."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.