AHoj, první problém je že ve Whiterunu v obchodu U válečnice kdysi upíři zabili prodavače i tu dceru, konzolí jsem je oživil, ale obchod je stále zavřený, druhá věc, mám kompletní mise u Dawnguardu, jen třetí svitek nemůžu prodat v Univerzitě, nabídka na prodej se mi vůbec neobjeví, a v inventáři mi zbyl "Attunement Sphere", který taky nejde odstranit... Všem moc děkuju za rady
Sféru naladění nelze odložit, vyhodit nebo zničit. To jde pouze pomocí konzolového příkazu. (player.removeitem 0003532C 1)
Co se týče Svitku Předků, půjde dát na univerzitu, až po splnění dějové linie Dawnguard. Neplatí to ovšem, pokud jsi na straně upírů!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.