Ahojky mám dotaz, jestli je nějaké možnost zlepšit vidění ve tmě pomocí kouzla, nebo očarování. Vím že tato možnost je u upírů, čím se stát nechci a nebo u Khaiitů, čímž nejsem a nechci zakládat novou postavu. Děkuji za odpovědi.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Nainstaluj si tento mód (doporučuji, u mne funguje!): Night-eye overhaul
O co jde? Do hry přidá jednak očarování "noční vidění", které můžeš dát do jakéhokoli šperku (hlavně čelenky), lektvary, svitky a dokonce i samotnou knihu kouzel!
Když jsem procházel Jeskyní temnoty (DLC: Dawnguard), nemohl jsem si to vynachválit, neboť mi tohle kouzlo přišlo vhod!
Očarované předměty, lektvary či svitky lze nalézt různě... v mrtvolách banditů, v truhlicích, knihovnách nebo dokonce i volně v přírodě. Záleží na tom, kde se nacházíš.. A vyskytují se pravidelně, takže to neznamená, že jen jednou za hru najdeš "čelenku nočního vidění".. najdeš jich několik..
http://www.nexusm...ds/16615/?
Upravil/a Adrian_S dne 28.09.2016 21:31
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Takže existuje takové očarování? Já že jsem za 1500 odehraných hodin ještě takové očarování nepotkal. Třeba teprve včera jsem narazil na očarování dýchaní pod vodou.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Pouze, když si nainstaluješ tenhle mód, tak ho najdeš. Jinak se vůbec nenachází... (ono, během hry jistě narazíš na očarování "utlumení" )
Ještě k tomu kouzlu: Funguje tak, že ho zakouzlíš na sebe (Iluze) a trvá tak dlouho, dokud ho znova nevyvoláš (nevypneš).. Je fakt super...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.